Core 2 Quad Q8300 ekran kartı tavsiyesi

ByMoby

Kilopat
Sistemimin desteklediği en iyi ekran kartı konusunda yardımcı olur musunuz? Paylaşmamı istediğiniz farklı bir şey varsa hemen paylaşabilirim. Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı işlemci var. Ben GT 1030 kullanıyorum. Dar boğaz yapmıyor. Tabii GTX 750 Ti alabilirsiniz.

GT 1030, 750 Ti, RX 460 gibi kartlar alabilirsin. İşlemciye hafif bir darboğaz yapabilir biraz hız aşırtmayla çözersin.

Ram'ide atarsan gamedebate'de test yapıcam kaç gb ram olduğnu söylermisin?

GT 1030, 750 Ti, RX 460 gibi kartlar alabilirsin. İşlemciye hafif bir darboğaz yapabilir biraz hız aşırtmayla çözersin.

Ben hız aşırtma yapmadığım hal de herhangi bir dar boğaz yapmıyor. Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim.

OEM bir RX460 işini görecektir.

modelleri azaltma şansımız var mı bu senin için en iyisi olur diyebileceğiniz bir ekran kartı.

OEM bir RX460 işini görecektir.

GTX 750 Ti varken RX 460 pek mantıklı gelmiyor ? Üstelik AMD Ekran kartların da oyun konusun da her zaman optimizasyon konusun da Nvidia'nın gerisindedir. Dediğim gibi GTX 750 Ti alırsan seni fazlasıyla memnun eder. Ama PSU kaçlık, hangi marka ? Eğer PSU yetmez ise ekstradan masraf yapmamak için GT 1030 alabilirsiniz 30 TDP çekiyor. Ve ayrıca GTX 750 Ti ile arasında GT 1030'un 3-4 FPS fark var sadece.

AMD tarafında RX460 nVidia tarafında GTX750ti alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…