testlerde rx 460, gtx 750 ti dan daha hızlı görünüyor kararsız kaldımO zaman GTX 750 Ti senin için uygun olur. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
testlerde rx 460, gtx 750 ti dan daha hızlı görünüyor kararsız kaldımO zaman GTX 750 Ti senin için uygun olur. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
şu videoyu inceleyebilirsiniz, senin bahsettiğin 4-5 fps fark eden videoyu gördüm ikisindede pentium işlemci kullanılmış. Youtubede benzer videolar var bazı oyunlarda senin dediğin gibi fakat bazılarında öyle değil bende tam çözemedim şuanBen de araştırma yaptım fakat 3-5 FPS Fark gözüküyor du ? Hmm ilginç.
şu videoyu inceleyebilirsiniz, senin bahsettiğin 4-5 fps fark eden videoyu gördüm ikisindede pentium işlemci kullanılmış. Youtubede benzer videolar var bazı oyunlarda senin dediğin gibi fakat bazılarında öyle değil bende tam çözemedim şuan![]()
RX 560 GTX 750 Tİ'den kat kat iyi fanboyluk yapmayın.GTX 750 Ti varken RX 460 pek mantıklı gelmiyor ? Üstelik AMD Ekran kartların da oyun konusun da her zaman optimizasyon konusun da Nvidia'nın gerisindedir. Dediğim gibi GTX 750 Ti alırsan seni fazlasıyla memnun eder. Ama PSU kaçlık, hangi marka ? Eğer PSU yetmez ise ekstradan masraf yapmamak için GT 1030 alabilirsiniz 30 TDP çekiyor. Ve ayrıca GTX 750 Ti ile arasında GT 1030'un 3-4 FPS fark var sadece.
RX 560 GTX 750 Tİ'den kat kat iyi fanboyluk yapmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.