Core 2 Quad Q8300 ekran kartı tavsiyesi

Ben de araştırma yaptım fakat 3-5 FPS Fark gözüküyor du ? Hmm ilginç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu inceleyebilirsiniz, senin bahsettiğin 4-5 fps fark eden videoyu gördüm ikisindede pentium işlemci kullanılmış. Youtubede benzer videolar var bazı oyunlarda senin dediğin gibi fakat bazılarında öyle değil bende tam çözemedim şuan :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu inceleyebilirsiniz, senin bahsettiğin 4-5 fps fark eden videoyu gördüm ikisindede pentium işlemci kullanılmış. Youtubede benzer videolar var bazı oyunlarda senin dediğin gibi fakat bazılarında öyle değil bende tam çözemedim şuan :D

En çok hangi oyunları oynicaksanız, hangisin de daha çok FPS veriyorsa onu alın nasıl ama ? :D

GTX 750 Ti varken RX 460 pek mantıklı gelmiyor ? Üstelik AMD Ekran kartların da oyun konusun da her zaman optimizasyon konusun da Nvidia'nın gerisindedir. Dediğim gibi GTX 750 Ti alırsan seni fazlasıyla memnun eder. Ama PSU kaçlık, hangi marka ? Eğer PSU yetmez ise ekstradan masraf yapmamak için GT 1030 alabilirsiniz 30 TDP çekiyor. Ve ayrıca GTX 750 Ti ile arasında GT 1030'un 3-4 FPS fark var sadece.
RX 560 GTX 750 Tİ'den kat kat iyi fanboyluk yapmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı