Core 2 Quad Q8300 ve RX550 uyumsuzluğu

thisiskaan

Kilopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar, kenarıda duran yedek sistemim için aldığım Sapphire RX550 ekran kartımı sıkıntısız şekilde taktım, fakat sistemi çalıştırdığımda ekran kartının fanları dönmüyor ve monitörde "lütfen kablo bağlantılarını kontrol ediniz" yazıyor. Kablolarla ilgili bir sıkıntı olmadığına eminim. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Küçük bir not: Uyumsuzluk olabilir mi diyeceğim de aynı anakartla daha güncel ekran kartı çalıştıranlar gördüm.

Anakart: ASUS P5KPL AM-SE.
İşlemci: Core 2 Quad Q8300.
PSU: Xigmatek X-Calibre 400W 80+
Ekran kartının tam modeli: Sapphire RX550 Pulse O.C. 4 GB.

Dosya Ekleri

• IMG_20200723_200118.jpg
    IMG_20200723_200118.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
n11.com'dan DVI - D VGA aktif dönüştürücü çevirici kablo adaptör ses çıkışlı seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Hocam bu olması gerekir.
n11.com'dan DVI-D (24+1) ERKEK/VGA dişi adaptör seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Bu ise uygun değil. Bu DVI-i için uygun.

n11.com'dan DVI - D VGA aktif dönüştürücü çevirici kablo adaptör ses çıkışlı seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Hocam bu olması gerekir.
n11.com'dan DVI-D (24+1) ERKEK/VGA dişi adaptör seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Bu ise uygun değil. Bu DVI-i için uygun.
Alttaki benimkinin aynısı. Demek ki onun için gelmedi görüntü hey Allahım ya ayaklarıma kara sular inmişti :) neyse o zaman yarın üsttekini sipariş veririm o halde. Çok teşekkürler :)

Tahmin ettiğim gibi. 🤗
Bu sabah garanti olsun diye hemen altımızdaki bilgisayarcıya götürdüm. Yaptığım salaklığa bakar mısınız işlemcinin güç kablosunu bağlamayı unutmuşum. 😂😂😂 Soğutucu büyük olduğu için hemen dibinde duruyormuş girişi bende farketmemişim ekran kartını takarken. Kabloyu takınca tak diye geldi ekran. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı