Core 2 Quad Q8400 sistem nasıl?

musaefedmr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaslar asagiya biraktigim linklerdeki ürünlerle bi pc toplamayı düşünüyorum lol açsın yeter parçaların hepsi uyumlumu ltfen anlayan yorum yapsin alicam cunku cidden ve bu parcalara uygun en ucuzundan anakart lazim sarı uygulamasan ankara Keçiören diye filtreleyip bana önerirseniz çok sevinirim. Çok kaliteli oyunlar oynamayacagim sadece 4 en az 4 cekirdek islemci lol oynatıyor diye böyle birseyler baktim uyuyormu?

Anakart nerede? Ayrıca daha iyi bir ekran kartı alın HD 3450 ile o oyunu maksimum 720p düşükte oynarsınız. Toplam bütçeniz nedir?
Ya aslında 1000 tl toplam bütçem fakat ayni ekran kartindan evde var o da uyumlu bakmaniz icin koydum bunlarin disinda kasa powersupply fln da alacagim ya hani ve anakartta neyin uyumlu olacagindan anlamadigim icin size soruyorum

Anakart nerede? Ayrıca daha iyi bir ekran kartı alın HD 3450 ile o oyunu maksimum 720p düşükte oynarsınız. Toplam bütçeniz nedir?

Anakart olarak şu modele bakın:

Bu anakart uyumlumudur bütün parçalar ile ve 250 tl iyimi hocam fiyatı?

Ya aslında 1000 tl toplam bütçem fakat ayni ekran kartindan evde var o da uyumlu bakmaniz icin koydum bunlarin disinda kasa powersupply fln da alacagim ya hani ve anakartta neyin uyumlu olacagindan anlamadigim icin size soruyorum

Bu anakart uyumlumudur bütün parçalar ile ve 250 tl iyimi hocam fiyatı?
Evet, uyumludur ve fiyatı iyi.

Bütçen çok kısıtlı olduğu için HD 3450 veya onun seviyesinde ya da HD 3450'den az daha iyi olan ekran kartlarına bakmanız gerekiyor maalesef.

Evet, uyumludur ve fiyatı iyi.

Bütçen çok kısıtlı olduğu için HD 3450 veya onun seviyesinde ya da HD 3450'den az daha iyi olan ekran kartlarına bakmanız gerekiyor maalesef.
Reis r7 240 oneriyorlar sence nasil onunla fişek olurmu bilgisayar

1000 lira bütçe için, evet. R7 240 ise HD 3450'yi ezip geçer 720p yüksek veya 1080p oynarsın o oyunu.
Attigim parcalar uyumlu ve alinir diyorsan almayi düşünüyorum hocam bir de attigim ram laptop rami diyor ama uyar mi o bana ?

1000 lira bütçe için, evet. R7 240 ise HD 3450'yi ezip geçer 720p yüksek veya 1080p oynarsın o oyunu.
Buna ne diyorsun kanka iyimi uyar mi sisteme pazarlikla dusursem fln

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı