Core 2 Quad Q9400 işlemci hala alınır mı ?

9400 mü önerirsiniz peki bide 9400 le valorant açıp akıcı şekilde oynayabilirmiyim
Eski nesil parçalar hakkında çok kısmi bilgim var, dilerseniz yeni konu açabilir(daha önce açılmış olanlar da mutlaka vardır, biraz araştırırsanız cevabı alacağınızı düşünüyorum) ya da youtube'dan test videolarına göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis bende msi g41m p33 combo anakart var islemcim q8300 bunu 9400 yapmayı düşünüyorum ama x5460 9400 den iyi diyorlar ne diyorsun 9400 yapsam işlemciyi önerebileceğin ekran kartı var mi bide 9400 islemci taksam valo oynatirmi akıcı şekilde
Ben q9400+GTX 1050 ti ile valoda 60 FPS aliyordum ama performans ayarlarıyla birlikte arada düşmeler oluyordu ama senin anakarti bende kullandım ama q9400 den aman aman bir performans bekleme sakın arasında aşırı bir fark yok eğer bu serilerden gidiceksen eğer sana önerim Xeon işlemciler daha iyi ama anakart destekli ise almanı tavsiye ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı