Core 2 Quad Q9400 sistem yükseltme

Vatan bilgisayar'daki grup lider'i gtx 980 için, anakart'ın sıkıntı çıkarmaz ama işlemcin gtx 980'nin gerçek gücünü karsilamaz dedi. Anca % 60 ila 70 oranında performans sağlayabilirsiniz demişti. Birde evga marka almak istediğimi söyledim. Israrla asus önerdi. Evga ekran kartlarında sorun oluyor diye söyledi. Soğutucu bakımından asus tercih etmelisiniz diye söyledi. .

Evga hakkında yalan söylemiş Vatan çalışanı. Elindeki Asus kartları satmaya çalıştığı için böyle bir laf söylemiş ama Evga kaliteli markadır. Sapphire ve Zotac hariç çoğu ekran kartı üreticisi kaliteli üretiyor.

Evga, MSI, ASUS, Gigabayte, Galax gibi üreticilerin ürettiği kartları alabilirsin. Zotac marka kartlarda ısınma sorunu oluyor.
Ayrıca Evga alacak isen SuperClock ya da Classified modellerini tercih etmelisin.

Classified sadece GTX 980 modelinde var ve onu alırsa darboğaz oluşur.
Zaten Vatan Bilgisayar'da bulunan görevli 980 kartları arasında konuşmuş. Ben yorumumu ona göre yaptım. Q9400 ile 980 alın demedim zaten. :D Arkadaş 980 ile ilgili konuşmuş ona göre yanıt verdim. Bana kalırsa 980 yerine yeni nesil bir PC güncellemesi yapması daha mantıklı olur.

İntel Core 2 Duo e7600 sisteme 960 takıp değerlendiriyolar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video sana yardımcı olacaktır.

Sağ ol. Gerçekten yardımcı oldu, benim işlemcim gerçek dört çekirdekli. Muhtemelen gtx 980'nin gücünü en azından % 80 kullanabilirim diye düşünüyorum.

Evga GTX980 SuperClock ACX 2.0 fiyatı vatan bilgisayar da 300 tl düşmüş

İşlemciniz serisinin güçlü bireylerinden birisidir. Fakat eski teknoloji olduğu için, 4 çekirdek bir biri ile tam anlamıyla iletişim kurup istenilen performansı veremiyor. Zamanında verebilirdi, fakat şimdi yeni çıkan ucuz işlemciler bile o performansı veriyor diyebiliriz. Zaten 775 soket biraz eski. Hali ile bu sisteme upgrade yapılması pek mantıklı değil. Yeni sistem toplamanız daha faydalı olur. Ekran kartını en fazla R9 270 takarsanız, problem olmaz gibi şuan ki hali ile.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı