Core 2 Quad sistemi 1000 TL'ye upgrade

Zelasis

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba GTA V için sistem istiyorum ama kaç tl tutacağını bilmiyorum ve diğer oyunları da iyi ayarlarda oynamak istiyorum.

Kasa almalımıyım kasam eski ona bu parçalar uyar mı , takılır mı ?

Benim sistemim ;
  • İşlemci : Intel (R) Core(TM)2 Quad CPU @2.40 GHz 2.40 GHz
  • Yüklü Bellek (RAM): 3,00 GB
  • Sistem Türü : 32 bit işletim sistemi
  • Ekran kartı : GeForce 7300 LE
  • Anakart : Gigabyte Technology Co. Ltd. G31M-ES2L (2 Slotluk)
Ben önceki konularımda işlemci ekran kartı ram istemiştim ama ram değilde harddisk lazımmış.
Hiçbir şey bilmiyorum bilgisayarlarla alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Maksimum 1000 tl tutarsa iyi olur GTA V en iyi kaç tl de oynanır ona göre sistem seçerseniz çok sevinirim.

İşlemcinin ne olduğunu bilmiyorum ama 45 Nm bir işlemci olduğunu varsayarsak GTA V için yeterli olmayacaktır büyük ihtimalle . Kasanın içindeki Güç kaynağına bakıp ve kaç W olduğunu yazarsan daha sağlıklı cevap verebilirim . Şuan da bu sisteme ekleyebileceğin tek şey Ekran kartı ve Ram gibi geldi bana ... Ekran kartı olarak 750 ti veya R7 260x alabilirsin ama güç tüketimlerine dikkat etmen gerek . PSU nun kaldırması lazım . onun dışında ram e ekleme yapmana gerek yok zaten ultra da açmayacaksın . Sistemin özelliklerini daha detaylı atarsan yani Çalıştır a "dxdiag" yazıp sistem ve ekran yazan kısımların SS'ını atarsan eğer daha çok yardımcı olabiliriz . Ayrıca Bilgisayarım ı açtığında da çıkan ilk yerini SS ini atarsan HDD nin yeterli olup olmadığını söyleyebiliriz .

Son düzenleme:
İşlemci eminim çalıştıracaktır orada bir sıkıntınız olmasın. Fakat RAM ve Ekran kartı oyun için yeterli değil. En az 4 GB RAM ve Nvidia 9800 Gt veya eş değer bir kart olmalı. Bütçeniz varsa sisteminizi upgrade etmelisiniz. Yada toptan yeni bir pc şart.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı