Core clock hızı Max yapılınca bilgisayar dondu

ptsknVARDY

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
MSI Afterburner üstünden öylesine Core clocku Max yaptım bilgisayar dondu açtım kapatım yine dondu. Ne yapmalıyım?

O mavi ekran da sorun gider filan yazıyorsa ona tıkla ordan liste çıkıcak karşına rakamlar ile
(4 güvenli başlat ) olması lazım klavyeden 4 e basarsan güvenli mod ile başlar pc.

Son düzenleme:
O mavi ekran da sorun gider filan yazıyorsa ona tıkla ordan liste çıkıcak karşına rakamlar ile
(4 güvelli başlat ) olması lazım klavyeden 4 e basarsan güvenli mod ile başlar pc.
Tamam çok sağol şimdi son özellik güncelleştirmelerini kaldır yaptım işe yaramazsa dediğini yapacağım

Sorun gider de , gelişmiş seçenekler , Başlatma senecekleri , 4 e bas. pc açılınca denetim masasından, program ekle kaldır dan after burner'ı kaldır.

Dosya Ekleri

• b6f591d9-227c-8ef1-80bc-5139e82b62ac.png
    65,2 KB · Görüntüleme: 42
  • maxresdefault.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 33
  • sshot-31.png
    99 KB · Görüntüleme: 43
Sorun gider de , gelişmiş seçenekler , Başlatma senecekleri , 4 e bas. pc açılınca denetim masasından, program ekle kaldır dan after burner'ı kaldır.
Çok teşekkür ederim içime bir kurt düşmüştü

Sildim şimdi ne yapayım

Herkese merhaba,
MSI Afterburner üstünden öylesine Core clocku Max yaptım bilgisayar dondu açtım kapatım yine dondu. Ne yapmalıyım?

Güvenli modda açıp uygulamayı silin.
Benim de şimdi aklıma işlemci fanını maksimum hıza çıkarıp yerinden çıkardığım aklıma geldi .

Normal başlatabilirsin şimdi.

Sildikten sonra yeniden başlattım şimdi düzeldi ama Wi-Fi'ya bağlanırken şifre istedi ben şifremi hatırla demiştim bir de şu an bazı uygulamaların resimleri gözükmüyor.

Sarı renkli şeyler çıkıyorsa yanmış olma ihtimali %99.
Sarı yoktu.

Bir de şimdi yeniden Afterburner'i yüklesem bir şey olur mu?

Bu ne demek?

Dosya Ekleri

• 24E18134-41E7-47AC-9B4A-947AF9400444.jpeg
    561,7 KB · Görüntüleme: 39
Son özellikleri kaldır dediğinde bi geri yükleme noktasına dönmüş olablir pc , yani geçmişteki bir haline dönmüş büyük ihtimal logosu olmayan programlar silinmiş olabilir , ekran kartı sağlamsa artık yavaştan ayarlarsın

Yani bu gözükmeyenleri yeniden mi yükleyemeliyim?

Ve Afterburner'i tekrar yükleyebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 551D51CE-8DC1-452F-B535-17D05F4FB645.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 40

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…