Tamamdır o zaman haftasonu alacam kartı aslında fazla masrafa girmek istemiyorum sistem eski kart çok fazla ses yaptığı için değiştirmek istiyorum yazın Allah izin verirse sağlam bi sistem toplamak istiyorum.
Son olarak 3. defa soracam cevap gelmedi sapphire r7 240 ile asus r7 240 arasında ne fark var marka farkı mı? Asus da silent yazıyor o daha mı sessiz?
Kardeşim bugün r7 240 aldım taktım fan çalışıyor ama ekrana görüntü gelmedi bir kaç kez söktüm tekrardan taktım ekrana gene görüntü gelmedi ben mi yapamadım yoksa uyumlu mu değil ? ( Eski kartta bir sıkıntı yok çalışıyor )
VİA chipset anakartlar, PCİ-E yuvaları uyumlu olsa da yeni kartları tanımayabiliyorlar. Sıfır aldığınız ürünü sorunsuz bir şekilde kutusu ve içeriği ile beraber iade edebilirsiniz. Yerine ikinci el ya da eş değer güçte eski bir ekran kartı bakabilirsiniz. Motherboards - P5VD2-VM - ASUS
VİA chipset anakartlar, PCİ-E yuvaları uyumlu olsa da yeni kartları tanımayabiliyorlar. Sıfır aldığınız ürünü sorunsuz bir şekilde kutusu ve içeriği ile beraber iade edebilirsiniz. Yerine ikinci el ya da eş değer güçte eski bir ekran kartı bakabilirsiniz. Motherboards - P5VD2-VM - ASUS
Geri iade ettim bana geforce 210 verelim dediler istemedim yeni bi kart almak yerine çeke dönüştürdüm sistem toplayacam ilerde zaten orada kullanırım. Uyumlu değilmiş sanırım anakartla.