S
Slayer
Ziyaretçi
Kardeşim ben 250W dandik bir PSU ile R7 250 kullanıyorum bi sıkıntı olmaz yani.
Tamamdır o zaman haftasonu alacam kartı aslında fazla masrafa girmek istemiyorum sistem eski kart çok fazla ses yaptığı için değiştirmek istiyorum yazın Allah izin verirse sağlam bi sistem toplamak istiyorum.Kardeşim ben 250W dandik bir PSU ile R7 250 kullanıyorum bi sıkıntı olmaz yani.
Sessiz olması fansız olmasından kaynaklanıyor sanırsamFark etmez ama bence fanlı model tercih edin.
Geri iade ettim bana geforce 210 verelim dediler istemedim yeni bi kart almak yerine çeke dönüştürdüm sistem toplayacam ilerde zaten orada kullanırım. Uyumlu değilmiş sanırım anakartla.VİA chipset anakartlar, PCİ-E yuvaları uyumlu olsa da yeni kartları tanımayabiliyorlar. Sıfır aldığınız ürünü sorunsuz bir şekilde kutusu ve içeriği ile beraber iade edebilirsiniz. Yerine ikinci el ya da eş değer güçte eski bir ekran kartı bakabilirsiniz.
Motherboards - P5VD2-VM - ASUS
Aynı ekran kartını kullanacam artık. Tek tesellim fanın sesinin düzelmesi olduHd 4650 kullanıyorum ben R7 250 ile tdp değerleri neredeyse aynı sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.