Core i3 4160 1500-2000 TL Sistem Toplama

Anladım fakat ben Mersinde oturuyorum.Sinerji Bilgisayar ise İstanbul'da bi şekilde iletişime geçeceğim.Geçemezsemde artık hayırlısı.

İnternet üzerinden alabilirsiniz.

Bu sistemde "BERWAR" adlı arkadaşın önerdiğine yakın.Eğer Sinerji Bilgisayardan alabilirsem "İ3 4160 ve Gtx 960" olan sistemi alacağım,ilginiz için teşekkürler

İnternet üzerinden alabilirsiniz.
İnternet üzerinden alışverişe pek alışkan değilim.Fakat İstanbulda'ki arkadaşlardan rica edip ileriki günlerde kargo ile yollamalarını rica edicem bakalım eğer olursa o şekilde almayı düşünüyorum.

Alternatif. Sinerji güvenilir bir firmadır hocam merak etmeyin. Çok alışveriş yapan kişi var siteden. Farklı sitelerden de. Sorunla karşılaşmazsınız. Siz yine de arayıp görüşün eğer içinize sinmezse Üsküdar'da ofisleri var yakınınız falan varsa oraya gider oradan elden teslim alır size kendisi bizzat kargolar ama buna gerek yok
Ara Toplam1.874,90 TL
Toplam KDV337,48 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.212,38 TL
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleme:
Aynen hocam içime sinmeyeceğinden arkadaşlardan rica ederim büyük bir ihtimalle.İlgin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…