FPS’yi sınırlamayın. İcabında kare oranını yumuşatmayı da kapatın ama FPS’yi sınırlamayın. İşlemci zaten yetişemiyor siz sınırlayarak daha da işini kolaylaştırıyorsunuz kartın.
Darboğaz olması saçma geliyor çünkü I3 4160 ile kullanmama rağmen anlattığınız kadar darboğaz yaşamadım.
FPS’yi sınırlamayın. İcabında kare oranını yumuşatmayı da kapatın ama FPS’yi sınırlamayın. İşlemci zaten yetişemiyor siz sınırlayarak daha da işini kolaylaştırıyorsunuz kartın.
Darboğaz olması saçma geliyor çünkü I3 4160 ile kullanmama rağmen anlattığınız kadar darboğaz yaşamadım.
Teşekkürler, öncelikle kasanın egzoz kısmına 2 adet 8cm fan taktım, ön taraftaki 3 fanın arkasına 2 adet 12cm fan ekledim ve ısınma sorunu tamamen ortadan kalktı. PUBG oyun başlarken işlemci %100 oluyor kart kullanımı değişiyor darboğaz nasıl mümkün oluyor lütfen açıklar mısınız?
*Düzeltme
VSR önerinizi görmemişim hemen deneyeceğim
dediğiniz ayarlarda grafiğin gözümü rahatsız etmesi bir yana darboğaz beklenmedik şekilde arttı ve fps 50nin altına düştü, sanırım çıldıracağım darboğazın azalması gerekmezmiydi
dediğiniz ayarlarda grafiğin gözümü rahatsız etmesi bir yana darboğaz beklenmedik şekilde arttı ve fps 50nin altına düştü, sanırım çıldıracağım darboğazın azalması gerekmezmiydi
Açıklayamadığım şekilde formattan sonra sorun çözüldü.. Emeği geçen herkesin ellerinden öperim
kanka bendede aynı durum var bende oyunu 10 dk oynadıktan sonra 5 dk da bir veya daha kısa bir sürede bir 9 10 saniyeliğine fps 10 a sabitleniyor aynı sistem bendede var sıcaklık değerleri çokda yüksek değil işlemci 73 max ekran kartı 77 78 arası geziyor fps de bir sorun yok ama sürekli öyle fps sabitleniyor o süre boyunca oyun zevki falan kalmıyor