macOS Catalina 10.15O değil, hangi macOS sürümünü deniyorsunuz?
macOS Catalina 10.15O değil, hangi macOS sürümünü deniyorsunuz?
Sizce tekrar yüklemeli miyim? En son yüklemeye çalıltığımda disk biçimlendirmeye kadar geldim daha sonra ikiye ayırdığım diskin boş olanını biçimlendiremedim iptal ettim. Sonra Clover'i silince Windows Boot'u da silinmişti ben de baştan Windows kurmak zorunda kaldım.@blackandyellow . Bende bu sorunla karşılaşmıştım ve o ekran gelmeden önce USB belleği başka portlara takıp devam ettirmiştim.
Sistem eski ama en güncel sürümünü kullanmak istiyorum. Xcode kullanmak için.Sistem biraz eski. High Sierra ile dener misin?
Evet seçtim. Inject Intel Graphics yapınca düzelmişti fakat sistemi yeniden başlatınca ayarları sıfırlandı tekrar yaptım olmadı.Sorun yaratabilir sistemden dolayı. Ama yinede laptop için config dosyasını seçip denedin mi?
Disk biçimlendirmeye kadar geldim disk biçimlendirme bölümünü yapamadım vazgeçtim Windows'u açtım.Düzeldi derken kurulum ekranına gelebildin mi? Her yeniden başlatma sonrası o ayarı yapman gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.