CORE i5 3470 iATKOS ML3U Kurulumu İçin Uygun mu?

blink

Hectopat
Merhaba, macbook pro alma arifesindeyken sizin siteniz ile tanıştım ve youtube kanalınızdaki hackintosh kurulumu videolarınızın hepsini izledim. Alıpta alışamama gibi sorunları ortadan kaldırmak için ilk kendi bilgisayarımda kurmayı düşündüm. Aşağıdaki bilgisayara kurulum için gerekli özelliklerin mevcut olup olmadığını ahaliye sormak istedim. Aynı parçalara sahip olan arkadaşlar içinde belki yararlı olabilir.

İşlemci : INTEL CORE I5 3470

Anakart : MSI ZH77A-G41 H77
Ekran K : Zotac GTX 260 896MB 448bit
Disk : OCZ-VERTEX3 120GB + SEAGATE 3.5" 500GB BARRACUDA SATA 3.0 16MB CACHE
Ram : ADATA DDR3 1600 Gaming Series 2x2GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorum daha olacak, magic mouse aldığım zaman bütün kısayolları kullanabilecek miyim? Yani herhangi bir kısıtlamam olacak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerekli ayarlamaları düzgün yaparsanız hiçbir sorun çıkmaz

ml2a.jpg

Anladım hocam. Şimdi kurulum için bios ayarlına girdim fakat recep hocanın video da gösterdiği sekmelerin çoğu bulunmuyor.

Intel Virtualization Technology : Sekme yok
EHCI Hand-off : Sekme yok
ASM1061 Storage Controller : Sekme yok
Serial Port : Sekme yok
Fast Boot : Sekme yok
Launch CSM : Sekme yok
OS Type : Sekme yok

Acaba başka isimle adlandırılmış olabilir mi bu ayarlar?

Hocam boot ayarlarını yaptım. UEFI' de açılışı yapıp iATKOS' un boot menusune geldim. 1155 işlemci soketim olduğu için cpus=1 yazmadım. Doğru disk i seçip kuruluma geçtim.
Anadil ayarını yapıp sabit diski formatladım. Kuruluma başlamadan önce özelleştire girdim. Grafik ayarlarında ekran kartım gtx 260 ve kepler teknolojisine sahip olmadığı için Graphicsinjektor sekmesini tikli bırakıyorum. Yamalar kısmında TSC Sync ayarını aktifleştirmiyorum. SATA/IDE kısmında SSD Trim Support tikliyorum. USB 3.0 sekmesinde ise ilk olarak P67/H67/Z68 kutucuğunu tikliyorum eğer usb çalışmaz ise tekrar diğer seçenekleri deneyeceğim. Ayarları tamam diyerek kayıt ettim ve hazırlamış olduğum ssd yi seçerek yükle diyorum. Kurulumu sorunsuz bir şekilde bitiriyor ve yeniden başlatıyor pc'yi. Tekrar boot ederek usb bellekten baslatıyorum. Clover Boot Options' dan gerekli ayarı yapıp Boot Mac OSx from diyerek mac osx e boot ettiriyorum ve karşıma elma logosu çıkıyor altında yükleniyoru işaret eden bir gif çıkıyor ve sürekli dönüyor. Yaklaşık 1 saat kadar bekledim burada takılma sorunu yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı