Core i5 3470 Sisteme Ekran Kartı tavsiyesi

elgeneral

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıda Özellikleri Koyduğum Sistemime Yeni Ekran Kartı Almayı düşünüyorum.
Sisteme uyan ve bütçemi zorlamayacak OYUN oynayabileceğim iyi bir ekran kartım tavsiyesi bekliyorum.
Bütçe 300-500.

8 GB.png

H81M.jpg

i5 3470.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstad yeni konu açmadım buradan sorumu sorayım;
Bilgisayarcıya gittim bu karttan istiyorum ve sistemim bu dedim.
Bu Anakarta bu ekran kartı çalışmayabilir ekrana görüntü vermeyebilir, pahalı olduğu için özel getirtiyoruz çalışmazsa geri iadesi olmaz dedi.
Şimdi bu ekran kartını alırsam ve çalışmazsa ya anakartı da değiştirmem gerekecek ya da ekran kartı elimde kalacak başka bi yere satmaya çalışacağım.
Tam olur kullanıyorum anakart ile diyen varsa internetten alıp kendim takacağım acil cevap verirseniz sevinirim...

Üstad yeni konu açmadım buradan sorumu sorayım;
Bilgisayarcıya gittim bu karttan istiyorum ve sistemim bu dedim.
Bu Anakarta bu ekran kartı çalışmayabilir ekrana görüntü vermeyebilir, pahalı olduğu için özel getirtiyoruz çalışmazsa geri iadesi olmaz dedi.
Şimdi bu ekran kartını alırsam ve çalışmazsa ya anakartı da değiştirmem gerekecek ya da ekran kartı elimde kalacak başka bi yere satmaya çalışacağım.
Tam olur kullanıyorum anakart ile diyen varsa internetten alıp kendim takacağım acil cevap verirseniz sevinirim...

İşlemcin gayet güzel, anakartın iyi, Ram'in yeterli.. Daha ne olsun. :) R9 270'den tam performans alırsın için rahat olsun ama adamın dediklerinden içime kurt düştü. Acaba sana bozuk ekran kartını kakalayıp, sonra suçu anakartına mı atacaklar? Alacağın yer güvenilir bir mağaza olsun, dikkat et.

Yanıtınız için teşekkür ederim bilgisayarcı arkadaş'a itimat etmediğimden dolayı vatancomputer dan almayı uygun gördüm sorunsu halledeceğimi düşünüyorum saygılar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı