Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende mevcut olan bir imajdan kurulum yapmaya çalıştım. Colover ekranından sonra kurulumu enterladım. Aşağıdaki resimdeki yerde bir süre dondu sonra bir yazı daha çıkıp kurulum kapandı. Windows yeniden başladı hatayı nerede yapmış olabilirim? Config dosyasını değiştim sadece HD 4400 olarak verilenle.
Bizim imaj ile deneyin ilk olarak.
Sonra buradaki rehbere göre HD 4400 için olan config dosyasında uygun SMBIOS girin (13,2) ve USB / Efı / Clover içindeki config dosyalarını silin ve düzenlediğiniz config dosyasını bu konuma atın ve tekrar deneyin.
Laptop sistemler için her ne kadar imajlarımızda laptop için config dosyaları olsada bazı sistemlerde kurulum aşamasında veya sonrasında bazı problemler çıkabiliyor. Config yapılanlarması için ilk olarak paket dosyamınız indirelim...
macOS kurulum öncesi bazen config dosyamızı düzenlemek gerekebiliyor. Bu işlemi bu bağlantıdan çok daha rahat yapabilirsiniz. https://cloudclovereditor.altervista.org/cce/index.php Open configration ile config dosyanızı açın. Örnekte SMBIOS değişikliği yapılmış. Sizden istenilirse buradan...
Kuurulum ile ilgili. Ben şuan sizin verdğiniz imajı kullanarak kurulum yapıyorum. Yaklaşık 7 dakikadır bu ekranda takıldı.
Yani dolmuş görünüyor ama ilerlemiyor.
Bu normal mi ?