Core i5 4460 ve GTX 750 Ti Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SilverBird

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar ben annemden aldigim gaz ile bir bilgisayar toplama karari aldim ama kesin kasa toplama tarihi önümüzdeki yazi gösteriyor. Aradaki bu vakti de biraz arastirma ile gecirmek istiyorum. Yaklasik 1.5-2 gün videolara bakindiktan sonra edindigim bilgi ile biribirine uyumu olup olmadigini bilmedigim bir sistem olusturdum. Simdi gelelim esas soruya bu sistem calisirmi daha deneyimli arkadaslarin yardimi gerekli. Abim bilgisayar mühendisi ama calistiklari proje cok yogun ilerledigi icin evde gecirdigi 1-2 saati mahvetmek istemiyorum. Simdiden tesekkür ederim.

Sistem toplama.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sistem oyun sistemi ise, çok dengesiz bekleyin ben toplayayım.

Parçalar birbirleriyle uyumlu fakat o paraya çok daha güzel bir bilgisayar toplanabilir. Tam bütçe verirsen yardımcı oluruz.

Yani elimde asiri fazla yok ama Min. 2000TL Maks. 2800-3100TL her ikisi icinde +-100.

Adsız.png

Böyle bir sistem daha çok işinize yarayacaktır.

Topladığın bilgisayar çalışır. Ama vereceğin paraya yazık olur. Arkadaşlarımızın önerdiği sistemi yada attığım resimdeki sistemi alman senin için daha iyi olur.

Untitled.png

@umut984417'nin önerdiği sistemin anakartını msı z97 pc mate ile alırsan çok daha güncel ve yeni teknolojileri içinde barındıran bir sistem olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı