Core i5-4590 Sisteme Asus GTX970 Ekleme

Hocam güç kaynağını biraz daha kaliteli bir şey alın önerim Seasonic M12 620W 80+. SSD'yi Samsung 850 Evo serisi, işlemci soğutucusunu Deep Cool Gammaxx S40 alırsan daha iyi olur.
Güç kaynağı Teknobiyotik'te 275 liraya satılıyor bence kaçırma sonuçta en kaliteli güç kaynağı üreticilerinden biri.

Hocam güç kaynağını biraz daha kaliteli bir şey alın önerim Seasonic M12 620W 80+. SSD'yi Samsung 850 Evo serisi, işlemci soğutucusunu Deep Cool Gammaxx S40 alırsan daha iyi olur.
Güç kaynağı Teknobiyotik'te 275 liraya satılıyor bence kaçırma sonuçta en kaliteli güç kaynağı üreticilerinden biri.
Hocam siz öyle diyorsunuz ama bu sistemi technopat kendi topladı. Bende aynısını topladım ama sadece ekran kartı ile anakart'ı değiştirdim. Diğer hepsini 3000 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat bu rehbere göre topluyacağım.

Ekran kartı ile anakart değişmek tüm sistemide direkt olarak etkiliyor mu ?

Bu sistem Haziran'da toplanmış üzerinden 6 ay geçmiş neredeyse. Ben yardımcı olmaya çalışıyorum siz kafanızın dikine gidiyorsunuz. O kasa küp kasa senin alacağın kasa Mid Tower. Mid Tower kasaların işlemci soğutucu desteği daha iyi. Samsung SSD'ler ise piyasadaki çoğu SSD'den daha iyi. 3D V-Nand teknolojisi yüzünden önerdim Samsung'u. Siz o sistemi almak istiyorsanız bir şey diyemem.

Hocam beni yanlış anladınız. Ben kafamın dikine gitmiyorum. Sadece diyorum ki eğer böyle bütün parçaları değişmek zorundaysam, o zaman sizde bana 5000 TL' ye kadar olan bir sistem toplayın. Ona göre alayım.

Tamam işte bende diyorum ki değişmesi gereken parçalar neyse hocam sana zahmet bana hepsini çıkar. Bütün parçaları yazın ki bende ona göre emin olayım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı