P PROstatik Hectopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #1 Çok daha farklı bir sistem düşünüyordum ama Vatan görevlileri aklımı çeldi ve bu sistemi aldırdı bana. 2 gündür aklımda kazıklandım mı? sorusu var.
Çok daha farklı bir sistem düşünüyordum ama Vatan görevlileri aklımı çeldi ve bu sistemi aldırdı bana. 2 gündür aklımda kazıklandım mı? sorusu var.
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 16 Mayıs 2014 #2 Sistem gayet iti. Ama ekran katı tam bilemedim stok ise alınmaz.
P PROstatik Hectopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #3 Bu arada hafta sonu fiyatı üzerinden aldım. Hafta sonu parasını verip bir iki parçanın gelmesini bekledim topladıklarında beni aradılar ve gidip aldım. Xəyal dedi: Sistem gayet iti. Ama ekran katı tam bilemedim stok ise alınmaz. Genişletmek için tıkla... Soğutucusu stok sanırım :/
Bu arada hafta sonu fiyatı üzerinden aldım. Hafta sonu parasını verip bir iki parçanın gelmesini bekledim topladıklarında beni aradılar ve gidip aldım. Xəyal dedi: Sistem gayet iti. Ama ekran katı tam bilemedim stok ise alınmaz. Genişletmek için tıkla... Soğutucusu stok sanırım :/
E Evgax Hectopat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #4 Sistem gayet güzel. Daha iyisi toplanırmıydı toplanırdı.
P PROstatik Hectopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #5 Silinen üye dedi: Sistem gayet güzel. Daha iyisi toplanırmıydı toplanırdı. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Sistem gayet güzel. Daha iyisi toplanırmıydı toplanırdı. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi toplanmaz diye diye aldırdılar bana da. :/
Silinen üye dedi: Sistem gayet güzel. Daha iyisi toplanırmıydı toplanırdı. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Sistem gayet güzel. Daha iyisi toplanırmıydı toplanırdı. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi toplanmaz diye diye aldırdılar bana da. :/
Barış Can KURT Hectopat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 299 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2014 #6 Güzel bir sistem. SSD de olsaydı daha iyi olabilirdi.
E Evgax Hectopat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #7 PROstatik dedi: Daha iyisi toplanmaz diye diye aldırdılar bana da. :/ Genişletmek için tıkla... Merak etme arkadaşlar öneride bulunurlar sende beğenirsen iade edip yeniden toplayabilirsin bu senin hakkın tabi 15 gün içinde diye biliyorum.
PROstatik dedi: Daha iyisi toplanmaz diye diye aldırdılar bana da. :/ Genişletmek için tıkla... Merak etme arkadaşlar öneride bulunurlar sende beğenirsen iade edip yeniden toplayabilirsin bu senin hakkın tabi 15 gün içinde diye biliyorum.
P PROstatik Hectopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2014 #9 Silinen üye dedi: Merak etme arkadaşlar öneride bulunurlar sende beğenirsen iade edip yeniden toplayabilirsin bu senin hakkın tabi 15 gün içinde diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki öylese önerileri de bekliyorum Silinen üye dedi: Yalnız ekran kartı referans tasarımlı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı soğutucusu falan almam mı gerekli yani ?
Silinen üye dedi: Merak etme arkadaşlar öneride bulunurlar sende beğenirsen iade edip yeniden toplayabilirsin bu senin hakkın tabi 15 gün içinde diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki öylese önerileri de bekliyorum Silinen üye dedi: Yalnız ekran kartı referans tasarımlı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı soğutucusu falan almam mı gerekli yani ?
O Onur Bey Ziyaretçi 16 Mayıs 2014 #10 Buyrun. Özel soğutmalı. http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290x-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html
Buyrun. Özel soğutmalı. http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290x-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html