Ayreten bütçeniz b150' ye yetmiyorsa, h110 alabilirsiniz, sıkıntı olmaz. Zira anakart oyun performansını etkileyen bir bileşen değil ve h110 ile b150 arasında pek bir fark yok. Zaten hep söylüyorum, eğer overclock yapılmayacaksa anakarta fazladan para bayılmanın bir önemi yok. Msi h110 pro vd almanızı öneririm, gaminge fazladan para vermeyin. Aynı özellikleri taşıyor, gaming de birkaç tane fazla uygulama kullanacağım diye para vermeyi gerekli bulmuyorum.
O sisteme kesinlikle para verme, daha iyisi var, sonradan pişman olmayasın. Bütçen sanırsam 2800 tl . Ona uygun en iyi oyun sistemini topladım. Gözün kapalı al bu sistemi, 380x var daha ne olsun. 1080p' de açmadığı oyun yok. Kasanında 6 fanı var, ısı probleminde olmaz. Aynı bütçeye dark n10 da ekleyebilirsin, hoşuna gittiyse, fark etmez.
Eki Görüntüle 160610
Sisteme kesinlikle windows 10 kurup tüm güncellemeleri yapmalısın ki oyunlarda maksimum performansı elde et.
Asus' un r7 370' ini koymakla büyük bir hata etmişsiniz zaten. Amd de kesinlikle asus alınmaz, ya msi yada sapphire nitro modeli. Saphhire > msi amd' de. Nitro soğutmasıyla msi' ı bile geçiyor testlerde.