Core i5 8400 ile macOS Kurulumu

Akbal

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB
Ekran kartı
UHD 630 4 GB
Anakart
(Bilinmiyor) (LENOVO 22 İCB V530)
İşlemci
İntel Core İ5 8400-T 1.70 GHz
Arkadaşlar benim MacOS'a uyumlu bir bilgisayarım var ve hangi sürümü kuracağımı bilmiyorum. Ayrıca UEFI ayarları yapmadan kurabilir miyim? Çünkü Hackintosh kurulmazsa UEFI ayarlarını tekrar geri çevirmem gerekecek. HDMI ile kullanıyorum VGA ile değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim MacOS'a uyumlu bir bilgisayarım var ve hangi sürümü kuracağımı bilmiyorum. Ayrıca UEFI ayarları yapmadan kurabilir miyim? Çünkü Hackintosh kurulmazsa UEFI ayarlarını tekrar geri çevirmem gerekecek. HDMI ile kullanıyorum VGA ile değil.

Sequoia kurabilirsiniz.

Sequoia kurabilirsiniz.

Hocam DMG boyutu neden az?

Bu arada EFI dosyasında desktop efilerinden bir sürü var herhangi birini seçsem sıkıntı olur mu?
1739553668984.png

Sequoia kurabilirsiniz.

Benim anakartımın BIOS'u şunun gibi (görüntü benim değil)

1739559666771.png

Konudaki ayarlardan sadece 2 tanesi var Secure Boot CSM onları yapınca yine girmiyor. USB ile macOS kurtarmasına giriyorum beyaz yazılar bir süre çıkıyor sanal makinedede vardı bunlardan birkaç dakika sonra yazıların sonlarında "failled" yazıyor yüksek ihtimal diğer ayarlar olmadığı için.

Son düzenleme:

Hocam şu an bilgisayar başında olmadığım için imajın boyutuna bakamıyorum.

Bu arada EFI dosyasında desktop efilerinden bir sürü var herhangi birini seçsem sıkıntı olur mu?

Herhangi bir EFI klasörünü seçersiniz olmaz. İşlemcinize uygun olan config dosyasını seçmeniz gerekmekte. Siz üzerinde coffee lake yazan config dosyasını seçmelisiniz.

Hocam şu an bilgisayar başında olmadığım için imajın boyutuna bakamıyorum.

Herhangi bir EFI klasörünü seçersiniz olmaz. İşlemcinize uygun olan Config dosyasını seçmeniz gerekmekte. Siz üzerinde Coffee Lake yazan Config dosyasını seçmelisiniz.

Sanırsam coffelakeyi sectim o zaman tekrar atayım EFI'yi silip hatırlamıyorum. Bu arada macOS konusundaki çoğu BIOS ayarları benim BIOS'umda yok.

Sanırsam coffelakeyi sectim o zaman tekrar atayım EFI'yi silip hatırlamıyorum. Bu arada macOS konusundaki çoğu BIOS ayarları benim BIOS'umda yok.

BIOS üzerinde yalnızca olan ayarları yapmanız yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı