Sistemi 2 senedir kullanıyorum ancak AMD tarafından gelen yeni ürünler beni cezbetmeye başladı bu sistemi elden çıkarıp üzerine biraz daha para ekleyip yeni bir sistem almak ne kadar mantıklıdır. Radeon RX5700 ve Ryzen 3600 gibi parçalar ile. Ya da sistemi değiştirmek için nasıl upgradeler yapabilirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Sistem şu şekilde görünmektedir.
Intel sistem geliştirmek için işlemci, anakart, RAM değiştirmeniz gerek ki değiştirdiğinize deysin. En mantıklısı satıp üstüne ekleyip yeni ve güncel sistem toplamak. Bütçenizi oluşturduğunuzda buraya konu açın ve yardım edelim.
Intel sistem geliştirmek için işlemci, anakart, RAM değiştirmeniz gerek ki değiştirdiğinize deysin. En mantıklısı satıp üstüne ekleyip yeni ve güncel sistem toplamak. Bütçenizi oluşturduğunuzda buraya konu açın ve yardım edelim.