Core İ5 sistemde Windows 8 - 8.1 Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Mehmet Unsal
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 828
M

Mehmet Unsal

Ziyaretçi
Merhabalar arkadaşlar, Dell dizüstü bilgisayarımda Windows 8 ve 8.1 kullandım ve bir şey dikkatimi çekti MSDN olarak kurdum fakat tüm Windows update işlemlerini düzgünce yaptım güncellemelerden sonra yavaşlama oldu. Normal ilk haliyle iyiydi güncelleme yapınca cozuttu biraz ve tüm sistem driverleri falan düzgünce ve güncel yüklüydü neden güncelleyince yavaşlama oldu anlamadım. Bir de açılınca sistem böyle zor kendine geliyor Windows 8 de biraz daha iyi ama 8.1 beni beter etti.
NOT: PC'yi alalı 4 buçuk ay oluyor 8 GB ram, 1Tb HDD, 2GB amd ekran kartı, 1.6 dan 2.3'e kadar hızla çalışan İntel Core i5 işlemci.

Acaba kullandıkça hızlanır ve kendine gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende de aynı olay vardı özellikle de arama kısmında lakin sağlam bir virüs programı kurup bilgisayarı taratıp yeniden ve biraz kullandıktan sonra kendine geldi her şeyi zamana bırak :)

hocam rootbey haklı bende ilk sistemi me 8.1 yüklediğim de bırak kasmayı hoşgeldiniz ekranında hdd 100 kullanımdan dolayı donuyor du hep böyleydi zaman la düzel di sende akışına bırak update leri yapmaya devam et elbet düzelecek böyle kalacak değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı