Core İ5 ve GT740 sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ErenKıngo

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba öncelikle, yazın toplayacağım sistem iyi mi? Battlefield 4, Gta 4, Assassin's creed 4 gibi oyunları kaldırır mı?

• Nvidia GeForce Gt 740 128 Bit 4Gb Ram Destekli Ekran Kartı
  • Kıngston Hyperx DDR3 1866Mhz 8Gb Ram
  • İntel Blizzard T2 Mini Soğutucu
  • Corsair Sata 3.0 SSD
  • Asus H81 Plus 1600Mhz AnaKart
  • İntel Core İ5 İşemci

Bunların hepsi ,sanırım 1500 TL ediyor. Daha iyi sistem toplayabilir miyim?

Herkese merhaba, 1500TL civarında bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme
Biri iyi mi dedi:D Bence süper bir sistem. Rahatça oynayabilirsiniz...

Nersi süper? İşlemci modeli belirtilmemiş, SSD bu bütçe için gereksiz, HDD ve kasa yok, elinizde var mı? Hele o ekran kartıyla o oyunları düşük ayarlarda anca oynarsın.
Kardeşin belirttiği oyunları ben kasmadan oynuyorum. Sistem özelliklerim de vasat. Gt520m 1 gb ekran kartı ayrıca 4GB DDR3 Ram.

Dostum kasam falan var sadece parçaları değiştireceğim önerin varsa söyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ekran kartının GB'sine kanarak alıcağın yok çok belli. Zaten o anakart 1600 mHz yazmışsın alacağın ram 1866 mHz. O ekran kartı ile low'da bile zor oynarsın. Verse59 adlı arkadaş, yanlış bilgilendirme yapma. Dostum sen bize bütçeni belirt, biz sana adam akıllı bir bilgisayar toplayalım. Ayrıca '' Bunların hepsi 150 TL ediyor. '' demişsin. Sanırım 1500 TL ediyor yazacaktın, yanlış yazmışsın. Dediğim gibi sen bize bütçeni belirt, biz sana adam akıllı bir bilgisayar toplayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı