A8 5600K ve GT740 tabanlı sistem toplama

ben yani medium da oynayabilirmiyim bunla crysis 3 kasarmı onu öğrenmek istedim.

Kasma sıkıntısı olacağını zannetmiyorum. Fakat çok iyi grrafikler de beklemeyin. Bütçenizi belirtip ayrı bir konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır ve bu sistemden daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz bu sayede.

Sistem özelliklerini biliyorum ve oyunuda bitirdim. Ancak o ekran kartı ile Crysis 2 bile oynayamaz.

Düşüncenize saygı duyuyorum. Fakat 'oynanmaz' kelimesi oyunun açılmayacağı veya sürekli kasması anlamına gelir. Benim düşüncem Medium ayarlarda oyun oynanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 1700-1800 TL.
Kardeşim evinde pc kasası vardır diye düşündüm ve kasa eklemedim ileride 4 gb ram daha alıp crysis 3 oynarsın.

Adsız.png

Gpu olan bir işlemcinin yanında niye ekran kartı seçtin. Gt serisiyle oyun oynanmaz akıcı bir şekilde. Bütçe belirtin size güzel bir sistem toplayalım.

Kasma sıkıntısı olacağını zannetmiyorum. Fakat çok iyi grrafikler de beklemeyin. Bütçenizi belirtip ayrı bir konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır ve bu sistemden daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz bu sayede.

Düşüncenize saygı duyuyorum. Fakat 'oynanmaz' kelimesi oyunun açılmayacağı veya sürekli kasması anlamına gelir. Benim düşüncem Medium ayarlarda oyun oynanabilir.
Peki bende özür diliyorum low da oynatacağını düşünüyorum ama azda olsa kasacaktır onu demeye çalıştım.

Yani medium da oynayabilir miyim bununla crysis 3 kasar mı onu öğrenmek istedim.
Medium belki ama önerdiğim sistemi alırsan çok rahat oynarsın.

Güzel sistem dizmişsiniz yalnız hard disk yok.
Biliyorum elindeki bilgisayarda olan ürünleri kullanabileceğini düşündüm o yüzden eklemedim ama istediği parçaları söylerse ona göre sistem toplarım sorun değil.

Adsız.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı