Core i7-12700H, Geekbench’te Ryzen 5900HX’e Fark Attı

11.nesilde de soğutmayı çözdü Ryzen'ı biraz geçti zaten. 12.nesilde de daha iyi olacağına inanıyorum. 9.nesildeyken Ryzen zaten çok kötüydü. 10.nesildeyken Ryzen, 5 serilerinde Intel'i tokatladı adeta. i7'de biraz geçebildi. Rekabet iyidir.

Masaüstü Alder Lake-S işlemcilerde gördüğümüz gibi o fark oyunlara yansımıyor maalesef.
11. nesilde Ryzen'i nasıl geçti?
9. nesilde Ryzen neden kötüydü?
Daha bunun 6. Nesil Ryzen'leri var...
Aynen Rembrandt (mobil) işlemciler var.
Bir de bir atılım yapıp TDP'yi 25W civarlarına çekebilirlerse; tadından yenmez. Tabii PC'deki TDP'ye bakarsak; bu pek mümkün görünmüyor.
M1 Pro/Max 35W (sadece CPU) zaten.

Son düzenleme:
Masaüstü Alder Lake-S işlemcilerde gördüğümüz gibi o fark oyunlara yansımıyor maalesef.

11. nesilde Ryzen'i nasıl geçti?
9. nesilde Ryzen neden kötüydü?

Aynen Rembrandt (mobil) işlemciler var.
11400H vs 5600H, 11800H vs 5800H, 11980HK vs 5900HX. Araştırabilirsiniz.
Ryzen 3.nesilde kötü performans sergiliyordu bayağı geride kalıyordu. 4.nesilde toparladı. Intel'de 11.nesilde daha da güçlendirdi kendini. Rekabet cidden iyi birşey.

Ben masaüstü anlamıştım kusura bakma.

Oyun benim umurumda bile değil şu anda. Bana vadedilen Adobe programlarındaki performans.

Intel güzel atak yapmış 6.nesil ryzen nasıl atak yapacak acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…