Herkese merhaba. Elimde yıllardır derdimi, kahrımı çeken ve özelliklerini aşağıda yazacağım masaüstü bilgisayarımı modifiye etmek istiyorum fakat tam olarak nereden başlamalı hangi parçayı değiştirmeliyim? Değiştirdiğime değer mi değmez mi emin olamadım. O sebebten yardımlarınızı rica ediyorum.
PC'yi ne amaçla kullandığımı merak edebileceğinizi düşünüyorum. Ben makinayı hem oyun amaçlı hemde iş amaçlı kullanıyorum. İş için işimi görüyor fakat oyun konusunda yetersiz buluyorum. Kasa içerisinde ise
Evet elimdeki malzemeler bunlar. Ne çıkartıp ne eklemeliyiz beraber karar verelim istedim. Veya hiç uğraşmadan vaz mı geçmeliyim? Fikirlerinizi şimdiden merakla bekliyorum teşekkürler.
PC'yi ne amaçla kullandığımı merak edebileceğinizi düşünüyorum. Ben makinayı hem oyun amaçlı hemde iş amaçlı kullanıyorum. İş için işimi görüyor fakat oyun konusunda yetersiz buluyorum. Kasa içerisinde ise
- Intel Core i7 2600 işlemcimiz mevcut
- Pegatron IPX58 diye bir anakart
- AMD RADEON HD 6700 ekran kartı
- 6 GB DDR 3 RAM
- 1 TB üzerinde HDD
- Kingston 120 GB SSD HD
- Sanırım 350w güç kaynağı
Evet elimdeki malzemeler bunlar. Ne çıkartıp ne eklemeliyiz beraber karar verelim istedim. Veya hiç uğraşmadan vaz mı geçmeliyim? Fikirlerinizi şimdiden merakla bekliyorum teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: