Core i7 3770K ve GTX 660 Sisteme Upgrade

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 675
Makaleler
25
Ben bu sistemi 2013 ağustosunda aldım: Intel Core i7 3770K 3.4Ghz, 16GB 2800Mhz RAM, Asus P8H77-V LE anakart, Asus GeForce GTX 660 DirectCu II, 1TB HDD, Gigabyte IF-133 kasa, 550 Watt Power Supply, Windovs 7 Professional, Philips 236VL Monitör. Bu sisteme 2.700 TL verdim. Bu sistemin performansını arttırmak için ne yapabilirim? Beni kaç yıl idare eder? Crysis 3’ü 1920-1080 bütün ayarları ultrada oynamak istiyorum. Ayrıca bilgisayarın C/: çok dolu görüyor. Bilgisayarın açılması uzun sürüyor ve Windows hizmetine bağlanamadı diyor. Bazı pencereler geç açılıyor. Oturumu açıp kapayınca düzeliyor. Format mı atmalıyım?

Sistem seni çok rahat 3 yıl idare edecektir. Performansı artırmak için de ileride ekran kartını değiştirebilirsin. Şu an için hiçbir parçasını değiştirmen gerektiğini düşünmüyorum. Ama daha çok performans istiyorsan BIOS’u güncelle, Windows 8.1’e geç ve bir SSD tak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı