o zaman viewsonic reklamını iyi yapmış enerji tasarufu , civasız led arka aydınlatma , hoparlör ... saydırmış . Bilmeyenin aklını çeliyorda bir detay gözüme çarptı. Civasız led arka aydınlatma demiş özelliklerinde diğerleri civalımı oluyor :S
Güle güle kullan dostum. Sistemi tamamen topladıktan sonra ''[Alındı]'' başlıklı konu açıp resimleri atarsın, inceleme yaparsan almayı düşünen arkadaşlar için iyi olur. Özellikle ben şu UHD monitörün görünümünü ve performansını çok merak ediyorum
Teşekkür ederim .
Nasıl inceleyeceğim bilmiyorum . Fakat ben youtubede izlediğim 4k videolardan memnun kaldım. Birde benim monitör çok eski olduğu için onun yanında çağ atladım gibi birşey
Hayırlı olsun. Benimde böyle bir hayalim var 4k sistem veya full hd monitörlü bir sistem ya da laptop çözemedim meselemi neyse. En çok merak ettiğim daha düşük çözünürlüklerde 1080p gibi oyunların nasıl gözüktüğü eğer bakıp atabilirsen çok iyi olur.
Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun.
Oyun yüklemedim. Bir sürede yüklemeyeceğim gibi ama yüklersem bunu paylaşırım.
Kartı 2 gündür kullanıyorum bugün bir sorunlar karşılaştım. Arada açılıyor arada açılmıyor. Acaba güç kaynağım mı yetmiyor ?Kartsız kullandığımda hiç bir sorun yoktu.
Birde kartı ilk taktığımızda dos ekranı gibi bişi açıldı. Kartı takan personel enerjiyi güç kaynağından direk alamadığı için sorun olduğunu evde güç kaynağının kendi kablosunu takarsam sorun olmayacağını söyledi. Ama ilk kart takıldığında ne VGA ile görüntü alabildik ne de display porttan alabildik en son HDMI dan görüntü almıştık.
Fakat bugünde 10 denememin en az 5 inde görüntü gelmiyor. Ayrıca windows ekranı gelmeden önce 1 saniye bir süre dos ekranı gibi siyah ekran gözüküp imleç yanıp sönüyor sonra windows açılıyor.
Sorunu anlatabildim mi bilmiyorum ama böyle bir şey başımda