Core i7 6700k Skylake + GTX 980 sistem toplama

@HilmiHoca 'm ben monitör hariç böyle bir şey topladım.i5 6600K ve 980Tİ düşünürseniz eğer. Oyun için gayet uzun ömürlü olur.
uploadfromtaptalk1449953615501.png

İ7 gereksiz ayriyetten kasası ayrı, Psu'su ayrı alın sertifikalara dikkat edin. Bir de son olarak gtx 970 alıp ssd'yi arttırabılırsın. GTX 980 ıle gtx 970 arasında o kadar fps farkı yok. 1080p oynayacaksınız zaten. Monitöre bakarsak bence gtx 970 mantıklı. Saygılarımla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 8 yıllık Romalılardan kalma Core 2 Duo sisteminden kurtulma zamanımın geldiğini düşünüyorum.
Madem 8 yıl sonra yeni bir pc alacağız, almışken sağlam bir sistem olsun dedim ve aşağıdaki sistemi toplamaya karar verdim. Görüşe ve düşüncelerinizi bekliyorum. Özellikle anakart ve ram hakkındaki yorumlarınız benim için önemli. (Toplam bütçem 5500 TL'dir)

Eki Görüntüle 123367

Hocam hangi siteden toplama yaptınız ? Sistem çok iyi olmuş lakin 700w çok gibi.

Zalman Z3 plus kullanan biri olarak kaliteli ve sağlam bir kasadır tavsiye ederim. Psu da Zalman 500-Lx dir. 12v gerilimi %84 verimlidir. Sıkıntısız uzun seneler kullanırsın.

Zalman Z3 plus kullanan biri olarak kaliteli ve sağlam bir kasadır tavsiye ederim. Psu da Zalman 500-Lx dir. 12v gerilimi %84 verimlidir. Sıkıntısız uzun seneler kullanırsın.

Oraya yazdığım kasa Z3 plustan çok daha kaliteli. Yazdığım kasayı almazsam Cooler Master Mastercase PRO 5'i alıcam.

Oraya yazdığım kasa Z3 plustan çok daha kaliteli. Yazdığım kasayı almazsam Cooler Master Mastercase PRO 5'i alıcam.
Hocam vento kasa ofis tipi düşük performanslı pc ler için. Bahsettiğiniz sisteme uyan bir kasa değil. Kasanızın hava akışı fan ve soğutma desteği en azından asgari bir düzeyin üzerinde olmalıdır. Seçtiğiniz kasa bu özellikleri bakımından asgari düzeydedir. Tabiki son tercih kullanıcı olarak sizindir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı