Core Performance Boost açılmalı mı?

Ben cpb kapattım malesef stok soğutucu olduğu için. Yoksa sıcaklıklar zapt edilmiyor, 85-90'a fırlıyor. Rodeo yapar gibi Dur olum çüş olum diyorum işlemciye

Dostum merak ettim soğutucunun full yükteki sesi nasıl. Çok rahatsız ediyor mu ?

Dostum merak ettim soğutucunun full yükteki sesi nasıl. Çok rahatsız ediyor mu ?
Rahatsız etmiyor. O seste uyuyabilirim
Hayır olmaz. Soğutucunuz gayet iyi zaten, yükteki değerler önemli.
4 GHZ'de 50 derece civarında.
Ben cpb kapattım malesef stok soğutucu olduğu için. Yoksa sıcaklıklar zapt edilmiyor, 85-90'a fırlıyor. Rodeo yapar gibi Dur olum çüş olum diyorum işlemciye
Hangi oyunda?
Rahatsız etmiyor. O seste uyuyabilirim

4 GHZ'de 50 derece civarında.

Hangi oyunda?
LoL Aram ve Sihirdar vadisi testlerinde işlemci 144 sabit 55-65 arasında dolaştı sıçramalarla beraber. Daha akıcı bir oyun sundu. Daha sonra sınırsız fps ayarlardım ve 220-240 fps kadar çıktı. Yine 55-65 arası dolaştı. Çok çok nadir 67-68 oluyor. İdeal midir? Hafif ses yapıyor soğutucu o kadar.
Da vinci resolve ile tam yük testinde 70 derece oldu maksimum. Nasıl bir sıcaklık?
Tabi soğutucu tam yükte aragaz veriyor resmen
Son olarak da valorant testinde maksimum 68 dereceye çıktı. Fan biraz sesli. Ama çok rahatsız etmiyor. Fps artışı gözledim. Polygonda 450-500 fps aldım. Maksimum ayarlar + reflex. Multiplayer Oyunda da 67-68 maksimum olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…