- Makaleler
- 26
Sıçramalar normal midir?
Normal. Ani frekans yükseldiği için voltaj da yükseliyor ve buna bağlı olarak sıcaklık da yükseliyor.
Sıçramalar normal midir?
Bir zararı olur mu? İyi soğutma varken.Normal. Ani frekans yükseldiği için voltaj da yükseliyor ve buna bağlı olarak sıcaklık da yükseliyor.
Ben cpb kapattım malesef stok soğutucu olduğu için.R5 3600 işlemcim var. 3.6 GHz'de çalışıyor. CPB ile 4.2 GHz kadar çıkabiliyor. Arctic Freezer E-sports Duo 34 kule tipi soğutucum var. Sizce CPB açmalı mıyım? Bir ara açmıştım ve boşta ısı sıçramaları görmüştüm. 34, 34, 43, 34 gibi sıcaklık vardı. Bu sıçramalar normal mi?
Bir zararı olur mu? İyi soğutma varken.
Dostum merak ettim soğutucunun full yükteki sesi nasıl. Çok rahatsız ediyor mu ?R5 3600 işlemcim var. 3.6 GHz'de çalışıyor. CPB ile 4.2 GHz kadar çıkabiliyor. Arctic Freezer E-sports Duo 34 kule tipi soğutucum var. Sizce CPB açmalı mıyım? Bir ara açmıştım ve boşta ısı sıçramaları görmüştüm. 34, 34, 43, 34 gibi sıcaklık vardı. Bu sıçramalar normal mi?
Rahatsız etmiyor. O seste uyuyabilirimDostum merak ettim soğutucunun full yükteki sesi nasıl. Çok rahatsız ediyor mu ?
4 GHZ'de 50 derece civarında.Hayır olmaz. Soğutucunuz gayet iyi zaten, yükteki değerler önemli.
Hangi oyunda?Ben cpb kapattım malesef stok soğutucu olduğu için.Yoksa sıcaklıklar zapt edilmiyor, 85-90'a fırlıyor. Rodeo yapar gibi
Dur olum çüş olum diyorum işlemciye
![]()
LoL Aram ve Sihirdar vadisi testlerinde işlemci 144 sabit 55-65 arasında dolaştı sıçramalarla beraber. Daha akıcı bir oyun sundu. Daha sonra sınırsız fps ayarlardım ve 220-240 fps kadar çıktı. Yine 55-65 arası dolaştı. Çok çok nadir 67-68 oluyor. İdeal midir? Hafif ses yapıyor soğutucu o kadar.Rahatsız etmiyor. O seste uyuyabilirim
4 GHZ'de 50 derece civarında.
Hangi oyunda?
Tabi soğutucu tam yükte aragaz veriyor resmenRahatsız etmiyor. O seste uyuyabilirim
4 GHZ'de 50 derece civarında.
Hangi oyunda?
LoL Aram ve Sihirdar vadisi testlerinde işlemci 144 sabit 55-65 arasında dolaştı sıçramalarla beraber. Daha akıcı bir oyun sundu. Daha sonra sınırsız fps ayarlardım ve 220-240 fps kadar çıktı. Yine 55-65 arası dolaştı. Çok çok nadir 67-68 oluyor. İdeal midir? Hafif ses yapıyor soğutucu o kadar.
Da vinci resolve ile tam yük testinde 70 derece oldu maksimum. Nasıl bir sıcaklık?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.