Core Quad Q8400 Sisteme Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çağatay Çelik

Hectopat
Benim sistemi 5 yıldır kullanıyorum veya 4 yıl artık ekran kartı alma vakti geldi. Ekran kartını 1 yıl önce değiştirdim ama bir işime yaramadı. Neyse geçelim konumuza. Benim sistemin özellikleri:

İntel Core Quad Q8400 İşlemci,

Msı G31M3 anakart,

750 watt psu, ben almamıştım bi arkadaş hediye vermişti.

GT220 Ekran Kartı var ve ısınma sorunu canımı sıkmaya başladı geçen 150 dereceyi gördüm. Fanı dönmüyor. Gerçekten bıktım.

2. el ASUS GTX 650Ti BOOST 2GB 192BİT GARANTİLİ 350 TL Sanalpazar.com'da 14466699
Şu ekran kartını buldum. Sisteme Darboğaz yapar mı diye korkuyorum. Yardım ederseniz sevinirim çoğu kişi demiş yapmaz bazıları yapar demiş kafam karıştı. Aslında 7850 bakıyordum ama monitör vga vga mönitörlerde sorun oluyormuş işimi sağlama almak istedim. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz, tak çalıştırır. Windows 8.1 kurmayı unutma ama.

Teşekkürler abi yorumun için. Bide bana 775 pinden bi anakart önerir misin? Fazla pahalı olmasın. Elimdeki g31m3ün fanı Kırıldı. Birde 7850 ve gtx650ti arasında kaldım. Benim monitörüm vga 7850 vga monitörde sorun yaratıyomus duydugum kadarıyla. Var mı boyle bir sey? Bide darbogaz olma ihtimalı var mı 7850 ile?

İlk olarak, sana tavsiyem 2.elden mümkün olduğunca kaç. Zira GTX 650 TiB Vatan da 381 lira. 2. el olarak alacağın üründe kargo parası ile birlikte aynı fiyata dayanacak. Sence mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı