Core™ 2 Duo sisteme Windows 10 kurmak

ağır bir program kurmayacağım, tamamdır onları da uygulayayım teşekkürler

HDD 100 kullanıma geçince baya yavaşlama oluyor, ama garantisini veremem geçecek diye.
bir deneyelim bakalım normalde de yavaş hdd sağolsun
James donkey gibi markalara bulaşmayında yeter hocam. SSD olarak önerim F/P olarak Kingston'dur. 120 GB alırsınız en azından W10 kurmak için.
james donkey 960 ı kullanıyor abim, bir problem göremedik ama. ne gibi sorunlar oluşturuyor merak ettim

Hocam sistemi ve oyunları SSD'YE kurup diğer şeyleri HDD'ye kursak nasıl olur ? Oyunlar ve sistem kurulu olduğu SSD'nin hızına göre mi çalışır ?

Neden ?
Sistemi SSD'ye kurup oyunları HDD'ye taşırsan bir sıkıntı olmaz, başını ağrıtmaz zaten bende o şekil yapıyorum.

Bu türden eski nesil bilgisayarlarda kullanılacak en iyi işletim sistemi bence WİN 8.1 dir. Kendi laptopumda, (çok daha üst model olduğu halde) WİN 10 denedim baktım bayağı ağırlaştı WİN 8.1e geçtim uçmaya başladı. 3sn açılıyor 2 sn kapanıyor. Üstelik bir çok sürücüyü desteklemiyor WİN 10 kurulu bu modeller.

WİN 10nu kurun bakalım memnun kalmazsanız değiştirirsiniz. Ben 8.1 10dan daha kullanışlı buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…