SSD varsa yükleyin. SSD yoksa çıldırırsınız.
HDD 100 kullanıma geçince baya yavaşlama oluyor, ama garantisini veremem geçecek diye.benim de 2009Ssd cidden şart. en kötü düşük hafızalı ucuz bir ssd alırım
peki bir sorun oluşturur mu?
teşekkürler şuan indiriyorum![]()
Hocam sistemi ve oyunları SSD'YE kurup diğer şeyleri HDD'ye kursak nasıl olur ? Oyunlar ve sistem kurulu olduğu SSD'nin hızına göre mi çalışır ?Windows 10 destekler, ama hdd olduğu için disk kullanımı 100 yapacaktır.
Neden ?SSD varsa yükleyin. SSD yoksa çıldırırsınız.
ağır bir program kurmayacağım, tamamdır onları da uygulayayım teşekkürlerAğır programlar kurmadığınız sürece pek sıkıntı olmaz ama gereksiz hizmetleri msconfig den kapatmanı öneririm ve başlangıç da gecikme olmaması için de başlangıç da kullanmaycağın programlarında tikini kaldırmanı öneririm.
James donkey gibi markalara bulaşmayında yeter hocam. SSD olarak önerim F/P olarak Kingston'dur. 120 GB alırsınız en azından W10 kurmak için.benim de 2009Ssd cidden şart. en kötü düşük hafızalı ucuz bir ssd alırım
peki bir sorun oluşturur mu?
teşekkürler şuan indiriyorum![]()
bir deneyelim bakalım normalde de yavaş hdd sağolsunHDD 100 kullanıma geçince baya yavaşlama oluyor, ama garantisini veremem geçecek diye.
james donkey 960 ı kullanıyor abim, bir problem göremedik ama. ne gibi sorunlar oluşturuyor merak ettimJames donkey gibi markalara bulaşmayında yeter hocam. SSD olarak önerim F/P olarak Kingston'dur. 120 GB alırsınız en azından W10 kurmak için.
Sistemi SSD'ye kurup oyunları HDD'ye taşırsan bir sıkıntı olmaz, başını ağrıtmaz zaten bende o şekil yapıyorum.Hocam sistemi ve oyunları SSD'YE kurup diğer şeyleri HDD'ye kursak nasıl olur ? Oyunlar ve sistem kurulu olduğu SSD'nin hızına göre mi çalışır ?
Neden ?
Sistem SSD'de olup oyunlar HDD'de olunca oyunlar HDD'nin hızına göre çalışmıyor mu ?Sistemi SSD'ye kurup oyunları HDD'ye taşırsan bir sıkıntı olmaz, başını ağrıtmaz zaten bende o şekil yapıyorum.
Standart HDD Hızıyla çalışır pc'yi yormaz Aşağıya görsel olarak bırakıyorum.Oyunlar HDD olunca HDD'nin hızına göre çalışmıyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.