Çözüldü CoreLauncherInstall.exe VirusTotal Sonuçları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

astronautinocean

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, bir dosya var. Hiçbir yazılım virüs olarak görmemiş fakat Behavior'da Temp'e falan garip garip şeyler yapıyor. Sizce güvenilir mi?

VT: VirusTotal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam Temp'teki şeyler genelde değişik isimli olur. Adamlar zaten her yere reklam vesaire de veriyor. 60 milyonluk kanaldan Enis Kirazoğlu'na kadar. Bu başka programsa orası başka ancak virüs olduğunu sanmıyorum.
Hocam Temp'teki şeyler genelde değişik isimli olur. Adamlar zaten her yere reklam vesaire de veriyor. 60 milyonluk kanaldan Enis Kirazoğlu'na kadar. Bu başka programsa orası başka ancak virüs olduğunu sanmıyorum.

Çözüm
Hocam Temp'teki şeyler genelde değişik isimli olur. Adamlar zaten her yere reklam vesaire de veriyor. 60 milyonluk kanaldan enis kirazoğlu'na kadar. Bu başka programsa orası başka ancak virüs olduğunu sanmıyorum.

Yok hocam Enis Kirazoğlunun verdiği linkten indirdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı