CorelDRAW Graphics Suite x6 Deneme Süresi Bitince Ne Oluyor?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mimarlık öğrencisi - Tasarımcı
Arkadaşlar ben kartvizit, broşür, magnet vb. şeyleri pazarlayarak satış yapıyorum. Genelde gittiğim matbaalarda CorelDRAW X6 kullanıyorlar. Ben de bir baktım öğrendim bir şeyler.

İnternetten 30 günlük indirdim, deneme süresi bir göz attım. İstediğiniz tasarımı istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz. Sizce bu 30 gün deneme süresi bitince ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
En basitinden programı açmaya çalıştığında Adobe'de olduğu gibi lisansı aktive et diye uyarı çıkar. Bunu engellemek için Corel'i kurarken hangi .exe'ler kurulduysa komple internet bağlantısını kes. Deneme periyodunu sınırsız kullanırsın.

Bıktım bu banlardan klavye bozuk diyorum yine banlıyor. @SypeR Üzgünüm ama benim senin gibi bir durumum yok klavye alamam.
Biz sana git G103 mü al diyoruz? Ben bunu almadan önce 5TL'lik klavye kullanıyordum. En son para biriktirdim bunu aldım. Eğer 5TL dahi biriktiremiyorsan bir şey demiyorum. Zira internete ve bilgisayara sahipsin. Değil mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı