CoreLiquid 360r vs Corsair iCUE H150I 360mm

• Konuyu başlatan krsck
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 3.769
RGB olmasın, daha ucuz olsun gibi bir seçenek yok sanırım. Bütün modellere koymuşlar diyecektim ki
bunda yok sanırım RGB. Kasa olarak Be Quiet! Pure Base 500DX var. Bakacağım şimdi sığma olayına.

Teşekkür ederim önerileriniz için.
Kasa şu an elinizdeyse ölçüm yapabilirsiniz mezura yardımıyla. Sitesindeki ölçülere bakabilirsiniz, linkini bıraktım.

Arada ciddi fiyat farkları var. Performanstan dolayı fiyatı düşürmek istemiyorum sadece kozmetik kısmı ilgimi çekmiyor.

Kasanın açıklamasında "360 mm'ye kadar radyatörler için su soğutmaya hazır" yazıyor. Sanırım uyum sıkıntısı çıkmaz attıklarınızın hiç biri ile.

Dosya Ekleri

• 500dx.JPG
    500dx.JPG
    56,2 KB · Görüntüleme: 51
360 MM soğutucular neredeyse birbirine yakın performans gösterirler. Tercihte belirleyici olan ürünün fiyatı, estetik görünümü, yazılım ve satış sonrası desteğinin kalitesidir. Corsair ve NZXT soğutucuların diğerlerinden pahalı olmasının sebebi yazılım ve satış sonrası desteğinin çok iyi olmasındandır.

360 MM soğutucular neredeyse birbirine yakın performans gösterirler. Tercihte belirleyici olan ürünün fiyatı, estetik görünümü, yazılım ve satış sonrası desteği olur. Corsair ve NZXT soğutucuların diğerlerinde pahalı olmasının sebebi yazılım ve satış sonrası desteğinin çok iyi olmasındandır.
Bu çok öğretici bir cevap oldu. Ben indirim peşinde koşmaya devam edeyim o zaman. Yardımınız için çok çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı