Corelli KR200 yol bisikleti için dış lastik önerisi

Makaleler
16
Yer
Antalya
Corelli KR200 bisikletim var. Mitas syrinx 700x25C lastiklerimi yıprandığı için değiştireceğim. Benim jantıma 32C lastik takılır ise bu kalınlığı tercih etmek istiyorum. İki lastik toplamda 500-600 liranın altında olursa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. 32C isteme sebebim, toza toprağa taşa girdiğimde daha rahat sürebilmek. Malum, yaşadığımız ülkede doğru düzgün bisiklet yolunda sürmeyi geçtim, asfalt yol bile düzgün değil. Gravel bisiklet özentiliğim de var aslında ama galiba gravel lastiklerinin kalınlığı 38-40C oluyor? Bir de iç lastiğe masraf çıkarmak istemiyorum ve bu kadar kalın lastiğe de gerek yok diye düşünüyorum. 32C istediğimi belirttim ama bu genişlik jantıma uymayacaksa 25C önerebilirsiniz. Bu konuda bilgisizim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Maalesef bisikletiniz 32C lastik uyumlu değil Max 25 takabilirsiniz lastiğinizin patlamamasını istiyorsanız zırhlı bir dış lastik tercih edin önerdiğim markalar michelin, schwalbe, continental bu markalar sizi üzmez bu markaların 25C zırhlı lastiklerine bakabilirsiniz.

Maalesef bisikletiniz 32C lastik uyumlu değil Max 25 takabilirsiniz lastiğinizin patlamamasını istiyorsanız zırhlı bir dış lastik tercih edin önerdiğim markalar michelin, schwalbe, continental bu markalar sizi üzmez bu markaların 25C zırhlı lastiklerine bakabilirsiniz.
Daha kalın lastik takamamak kötü oldu, neyse 25 alayım yine madem. O zaman Schwalbe Lugano II mi Continental Ultra Sport III mü daha iyi olur? Ya da başka zırhlı lastik öneriniz varsa alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı