Corona mıyım?

Hocam 9 kişi olduğu ne malum corona zamanında korkulacak bir şey yok demişlerdi 1 kişi corona çıkınca.

Bence kessinlikle 9 kişi değil.
Kendi fikrimi belirtmedim verileri söyledim. Bakanlığın kendi vatandaşını aldatması pek yakışır bir davranış olma diye düşünüyorum. Corona çok kısa sürede Türkiye haritasını kırmızıyla doldurdu ikisi çok ayrı. Ayrıca semptonlar kişiden kişiye değişebilir.

Doktor değilseniz lütfen insanlara teşhis koymayın ve telaş etmelerine sebebiyet vermeyin. Her insan vakur olmayabilir panik yapabilir. Eris varyantı sadece güncel bilgilere göre 9 kişide var ve hepsi yurt dışı temaslı. Corona'dan daha yavaş yayılabilir yapıda.

Siz hala Fahrettin Koca ve saz arkadaşlarına inanıyorsunuz :D Korona döneminde gördük ne kadar doğru haber yaptıklarını :D Onlara inanmayı bırakıp biraz gerçeğe dönebilirsiniz. O 9 kişi %100 900 kişi falandır. Ciddi demiyorlarsa kesinlikle ciddi bir şey.

2 gün önce okuldan eve geliyorum yıkandıktan sonra burnum akmaya, başım ağırmaya ve hapşırmaya başladım ve sanırım ishal oldum. Havalar 37 dereceden düşmüyor durduk yere hasta oldum. Sizce corona virüsüne mi kapıldım?
Ben de hastayım ve bir doktora gitmeniz daha mantıklı ancak sanmıyorum Corona olduğunuzu.

Siz hala Fahrettin Koca ve saz arkadaşlarına inanıyorsunuz :D Korona döneminde gördük ne kadar doğru haber yaptıklarını :D Onlara inanmayı bırakıp biraz gerçeğe dönebilirsiniz. O 9 kişi %100 900 kişi falandır. Ciddi demiyorlarsa kesinlikle ciddi bir şey.
Ben kimseye inandığımı belirtmedim. Alanen bakanlık vatandaşını kandırırsa otoritesi sarsılır o kadar aptal olduklarına ihtimal vermiyorum sadece ömrünün 3 4 yılı hastanede geçirmiş biri olarak semptomlar her hastada farklı seyredebilir akabinde yanlış teşhisler çıkabilir.

Ben kimseye inandığımı belirtmedim. Alanen bakanlık vatandaşını kandırırsa otoritesi sarsılır o kadar aptal olduklarına ihtimal vermiyorum sadece ömrünün 3 4 yılı hastanede geçirmiş biri olarak semptomlar her hastada farklı seyredebilir akabinde yanlış teşhisler çıkabilir.
Onlar o kadar aptal değil zaten, kandırdıkları aptal o yüzden bu kadar rahatlar.

Hocam Türkiye halkı sizce ses çıkarabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı