Corona testi pozitif çıktıktan sonra neler yapılmalı?

Bu yüzden mi Dünya'da binlerce insan öldü? Neyse, C vitamini falan bolca alıyorum.
Yaşı 100'ü geçmiş hatta 110 küsür yaşlarında ki teyzeler/amcalar galip çıkıyor da sen mi çıkamayacaksın? Fazla korkmana gerek yok. 1 yılda gripten kaç kişinin öldüğüne bak. O bağışıklığı zayıf olanlara ve yaşlı bireylere oluyor genel olarak.

Ne oldu da bulaştı?

Geçmiş olsun. :)

Yaşı 100'ü geçmiş hatta 110 küsür yaşlarında ki teyzeler/amcalar galip çıkıyor da sen mi çıkamayacaksın? Fazla korkmana gerek yok. 1 yılda gripten kaç kişinin öldüğüne bak. O bağışıklığı zayıf olanlara ve yaşlı bireylere oluyor genel olarak.
Tamam hocam.
Ne oldu da bulaştı?

Geçmiş olsun.
Hocam meslek gereği günde onlarca insanla konuşuyorum. Her hangi biri olabilir.
Ne alaka?

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler, iyi akşamlar. Dün sabah saatlerinde çok yoğun hastalıkla sağlık ocağına gittim, hastaneye sevk ettiler. Bir saat dediler ve o saatte belli olur dediler. Ondan sonra saat gece 11.30 civarı Sağlık Bakanlığından, Ankara Sağlık Bakanlığından, oturduğumuz yerdeki Sağlık Bakanlığı gibi birçok yerden geçmiş olsun mesajları geldi. Ardından Ankara'dan bir arama geldi. "Korona testiniz pozitif çıkmıştır" diye. Önerileriniz var mı? Ne yapmam gerekiyor?

Çok geçmiş olsun hocam psikolojinizi iyileşeceğim yönünde tutun her şey kafada biter yeniceğize inanıyoruz...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı