Corona unutuldu mu?

Ben hala otobüste ve tramvayda maske takıyorum. Onun dışında normal takılıyorum.

Bende hastanelerde takıyorum artık, herkes aşı olduğu için olanda çok kolay atlatıyor.

Kalabalık ortamlarda hele ki toplu taşımalarda bence ciddiye alınmalı. Olmam olmam dersiniz bir gün ansızın yataktan kalkamayacak derecede halsizlik ve yüksek ateşe maruz kaldığınız da ne demek istediğimi anlarsınız :d. Çok olmasa da kalabalık ortamlar da hâlâ dikkat edenler tabi ki de var. Sonuçta sağlık.

Kalabalık ortamlarda hele ki toplu taşımalarda bence ciddiye alınmalı. Olmam olmam dersiniz bir gün ansızın yataktan kalkamayacak derecede halsizlik ve yüksek ateşe maruz kaldığınız da ne demek istediğimi anlarsınız :d. Çok olmasa da kalabalık ortamlar da hâlâ dikkat edenler tabii ki de var. Sonuçta sağlık.

Kalabalık ortamlarda dikkat ediyorum bende ancak artık dediğiniz o belirtileri sadece aşı olmayanlar gösteriyor. Hala aşının kötü olduğunu savunan geri kafalılar var.

SARS-CoV-2 virüsünden dolayı hayata erken veda eden akrabalarının ve sevdiklerinin mezarlarına toprak atmak zorunda kalan insanlar bu düşüncenizi pek paylaşmayabilir(!)
Yok mesela ben canı gönülden paylaşıyorum çünkü hiçbirine otopsi yaptıramadım aşılı aşılı - otospi neydi? Otopsi bilgiydi, kanıttı.

Canım benim yavaş yavaş istatistik oluşturulmaya başlandığında görüşürüz. 2 yılda toplam 20.000km yol yaptım Antalyadan İstanbula, Ankaraya, envai çeşit genç yaşlı, keyfine bakan veya ailesinden uzaklaşmayan insanla toplantılara girdim, el sıkıştım, öpüştüm, yemeklere oturdum, denizlere girdim, bir numara yok. Kontrol grubundayım.

Sanırım hiç corona olmadığım için daha en baştan beri yok gibi geliyordu bana.(Tabii ki böyle bir şeyin olduğunun farkındayım.d)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı