F FORUMDA KOYUN Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 7 1 Şubat 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bazı kişiler corona vürüsüne komplo teorileri buluyorlar siz bunun hakkında ne diyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar. Bazı kişiler corona vürüsüne komplo teorileri buluyorlar siz bunun hakkında ne diyorsunuz?
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 1 Şubat 2020 #2 Oturdukları yerden komplo teorileri üretenler çıkacaktır tabi, başka işleri yok ki. Bir de böyleleri var: Son düzenleme: 1 Şubat 2020
Oturdukları yerden komplo teorileri üretenler çıkacaktır tabi, başka işleri yok ki. Bir de böyleleri var:
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #3 Şu an için bilim insanları alkolün ve yüksek sıcaklığın altında yaşayamadığını söylüyor Corona'nın.
Mete KARATAŞ Kilopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #4 Koskoca WHO uluslararası alarm veriyor ve bu virüs bir komplo teorisi mi ölen binlerce insan varken? Lütfen bu muhabbeti yapan insanlara bulaşsın şu virüs.
Koskoca WHO uluslararası alarm veriyor ve bu virüs bir komplo teorisi mi ölen binlerce insan varken? Lütfen bu muhabbeti yapan insanlara bulaşsın şu virüs.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 1 Şubat 2020 #5 Alkole başlıyacam ben korunmak için. Hangisiyle başlıyayım öneriniz ne?
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 1 Şubat 2020 #6 Müslüman olarak, alkol yerine ayran falan kullanayım mı?
F FORUMDA KOYUN Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 7 1 Şubat 2020 #7 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Müslüman olarak, alkol yerine ayran falan kullanayım mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Müslüman olarak, alkol yerine ayran falan kullanayım mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama işe yarar gibi gelmiyor
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Müslüman olarak, alkol yerine ayran falan kullanayım mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Müslüman olarak, alkol yerine ayran falan kullanayım mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama işe yarar gibi gelmiyor
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 1 Şubat 2020 #8 Virüs bu. Ne zaman ve nerede cıkacağı belli olmaz. Buzulların erimesi ile daha cok virüs falan cıkacak. Bakalım ne olacak
Virüs bu. Ne zaman ve nerede cıkacağı belli olmaz. Buzulların erimesi ile daha cok virüs falan cıkacak. Bakalım ne olacak
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.678 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2020 #9 Ben de USA tarafından kullanılan biyolojik silah olduğunu düşünüyorum.
F FORUMDA KOYUN Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 7 1 Şubat 2020 #10 Parti Şapkası dedi: Ben de USA tarafından kullanılan biyolojik silah olduğunu düşünüyorum. Bence de olabilir. Genişletmek için tıkla...
Parti Şapkası dedi: Ben de USA tarafından kullanılan biyolojik silah olduğunu düşünüyorum. Bence de olabilir. Genişletmek için tıkla...