Corosi vs Phillips Airfryer

evet dediğiniz mantıklıymış peki cosori ve phillips neden önermiyosunuz

evet dediğiniz mantıklıymış peki cosori ve phillips neden önermiyosunuz
Önermiyorum değil aslında alınabilirler ihtiyaçlar doğrultusunda. Güzel markalar. Tek gözlü olanlar bana çok mantıklı gelmiyor sadece. Fiyat olarakda Hutt daha fiyat/performans ürünü gibi geliyor.

Önermiyorum değil aslında alınabilirler ihtiyaçlar doğrultusunda. Güzel markalar. Tek gözlü olanlar bana çok mantıklı gelmiyor sadece. Fiyat olarakda Hutt daha fiyat/performans ürünü gibi geliyor.
Hutt kullanıyordunuz değil mi

Tavuğun yanına patatesleri atıyorum ben. Pişme süresine göre, atma zamanını ayarlıyorum. Ama, 2 çok apayrı bir yemeği aynı anda yapmak için 2 bölmeliler tabi daha uygun olabilir. Ama bence 4.5 litrelik bölmede 5 kişilik aile için pişen patates yeterli olmaz, çok koysan, geç pişirir.

5000 civarı ama daha uyguna varsa daha uygun da olur ama benim için önemli olan iyi olması phillips ve cosoriden iyi midir grundig ve hutt

cosori f/p cihaz gibi duruyor insanlarda çok memnunlarmış o da tercih edilebilir.
Grundig ürünlerini beğeniyorum hemde arçelik şirketi altında zaten yani yerli marka bir yandan.
Başka husus çift gözlü ürünler daha pratik bence kullanım anlamında.

5 kişiyiz biz o yüzden çift olanlar çok mantıklı gelmedi bana ama hutt markası kafamı karıştırdı aklımda phillips veya cosori vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…