Corosi vs Phillips Airfryer

5 kişiyiz biz o yüzden çift olanlar çok mantıklı gelmedi bana ama hutt markası kafamı karıştırdı aklımda phillips veya cosori vardı
Başka bir konuya şu yorumu yaptım, benim görüşüm bu yönde:

Ben sene başında Yui M30 almıştım. Şu an fiyatı baya düşük. Ama, şu an alacak olsam, içinde dönebilen mekanizması olan bir model alırdım. Çünkü, airfryerin olumsuz yanı, üstten hava üflediği için alt tarafını belli bir süre sonra üste çevirmek gerekmesi veya taneli bir şeyse karıştırıp alttakilerin üste çıkmasını sağlamanın gerekmesi bu da pratikliği azaltıyor. Ama bu tür içinde mekanizma olan modeller bence bu pratikliği de sağlıyor. Şu an alacak olsam bunu alırdım:
https://www.hepsiburada.com/yasomi-...toz-yasomi-turkiye-garantili-p-HBCV00003CSMK0
Ama bu attığımın da mekanizmalı kısmı takınca 8 litrenin tamamı kullanılamıyor.
Kaliteli marka alırsanız, garanti kısmında başınız ağrımaz. Onun dışında, çoğu aynı.

Başka bir konuya şu yorumu yaptım, benim görüşüm bu yönde:

Ama bu attığımın da mekanizmalı kısmı takınca 8 litrenin tamamı kullanılamıyor.
Kaliteli marka alırsanız, garanti kısmında başınız ağrımaz. Onun dışında, çoğu aynı.
teşekkür ederim kafam daha çok karıştı şuan bakalım seçim yapacağım

teşekkür ederim kafam daha çok karıştı şuan bakalım seçim yapacağım
Valla, benim attığımda da Hutt'a da malzeme kalitesi iyi değil. 1 yıldızlı yorumlara bakarsanız anlarsınız. Philips, Cosori vs. alırsanız bu konuda kafanız rahat olur. Siz bilirsiniz yani. Yui M30 da önerebilirim ben, fiyatı baya düşük şu an.

Tavuğun yanına patatesleri atıyorum ben. Pişme süresine göre, atma zamanını ayarlıyorum. Ama, 2 çok apayrı bir yemeği aynı anda yapmak için 2 bölmeliler tabi daha uygun olabilir. Ama bence 4.5 litrelik bölmede 5 kişilik aile için pişen patates yeterli olmaz, çok koysan, geç pişirir.
Sadece patates için 2 hazneye patates koyup dual cook tuşuna bastığım zaman pişme süre ve sıcaklıklarını eşitliyor. Aynı anda iki haznede patates yapılabiliyor yani sıkıntısız. Tek hazneli alınacaksa mantıklı olan tek seçenek fırın tipinde olup önü tamamen camlı ve tavuk çevirme aparatı olanlar var. İçerisinde 2 3 kat tepsi oluyor. Onlarda hoşuma gidiyor mesela şu güzel bir örnek.

Sadece patates için 2 hazneye patates koyup dual cook tuşuna bastığım zaman pişme süre ve sıcaklıklarını eşitliyor. Aynı anda iki haznede patates yapılabiliyor yani sıkıntısız. Tek hazneli alınacaksa mantıklı olan tek seçenek fırın tipinde olup önü tamamen camlı ve tavuk çevirme aparatı olanlar var. İçerisinde 2 3 kat tepsi oluyor. Onlarda hoşuma gidiyor mesela şu güzel bir örnek.
Evet, ondan Yasomi'yi attım, f/p duruyor. Ama onda da direkt tabana koyup pişirme özelliği yok sanırsam. İçine borcam vs. koymak gerekecektir. Şu model var ama fiyat baya tuzlu:

Bir de buhar üflemeliler çıkmış, yemek kuru olmasın diye sanırsam. İyi bir özellik gibi geldi bana:

Konu sahibi en iyisi Cosori alıp geçsin 😅 .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğim ürünün inceleme videosuna da bakabilirsiniz. Malzeme kalitesi pişirmesi v.s hakkında videolar daha açıklayıcı oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğim ürünün inceleme videosuna da bakabilirsiniz. Malzeme kalitesi pişirmesi v.s hakkında videolar daha açıklayıcı oluyor.

sizde de hutt mu var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı