Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB RS 3600mhz CL18 DDR4 Ram (CMG16GX4M2D3600C18) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Fena durmuyor ama çip bilgisine bakmak lazım OC düşünmek için.
Günlük kullanım için fiyat fena sayılmaz ama overclockta çuvallıyor bu modeller, fiyat rekabeti için ucuz komponentlerle üretiliyor. Alırken "Nasıl olsa Corsair alıyorum" diye güvenmemek lazım
@Barış ÖZER yani Corsair de öyle satarken çok da haksız değil bence, adamlar yüksek frekanslıları satamaz bunlar öyle üretilirse. Bir de bu model sana 3600 MHz'e kadar kesinlikle varım diyor, üstünü diğer firmalar da garantileyemiyor.
@Barış ÖZER yani Corsair de öyle satarken çok da haksız değil bence, adamlar yüksek frekanslıları satamaz bunlar öyle üretilirse. Bir de bu model sana 3600 MHz'e kadar kesinlikle varım diyor, üstünü diğer firmalar da garantileyemiyor.
@Choco CL16 iyi bir değer ancak CL18 de çok kötü değil, direkt aa böyle olsaydı şöyle ederdi diyeceğinizi sanmıyorum. Ama gelince CL16 yapabilirsiniz bence.
Bunların eski nesili olan Corsair RGB RAM'ler bende vardı fakat hiç memnun değilim. Elimden çıkartmak istiyorum bu seri nasıl araştırmak bakma lazım, bende olan modellerin soketlerinde sorun var tahminen. Forumda bir kaç arkadaşta daha gördüm bu durumun yaşandığını, ilk toplamamda falan baya işkence çektirmişti bu RAM'ler şimdiye kadar hep anakartımdan kaynaklı düşünürdüma ama RAM'lerde sorun var bence.