Bu tarz pavyon gibi kasalardan hoşlanmıyorum, daha sade ve şık tasarımları seviyorum. Direk 100R da alabilirim fakat o tarz ışıklı şeyler ilgimi çekmiyor. Aklımda Invader vardı zaten fakat H510'u görünce çok hoşuma gitti. 3600 veya 3700X işlemci ve stok soğutucu ile kullanacağım, ısınma yönünde sorun çıkarır mı?Bu NZXT'yi bir türlü anlayamadım. Kasaları kaliteli filan ama dışarıdan hava alacak yer yapmıyorlar. Bir de üst kısma sadece 120MM fan/radyatör takılabilecek bir alan koymuşlar.
Bu 3'ü arasında Invader tam bir F/P ürünüdür.
Ek olarak bunlara da bir bakın derim.
Raijintek PONOS MS 4x12cm Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Mesh Ön Panelli ATX Kasa - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com Raijintek SILENOS PRO 3 Adet Adreslenebilir ARGB LED Fanlı, Çift Taraflı Tempered Glass ATX Kasa - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } New Page 1www.teknobiyotik.com
H510 Elite olanı da aynı H510 gibi bir tasarıma sahip olduğu için buradaki testlere göre hava akışı muadillerine göre kötü duruyor. Çünkü kasanın içerisindeki ekran kartı ve işlemci diğer kasalara göre fazla ısınıyor. Hatta ön panel çıkarıldığında 20 derece fark ediyor. Şahsen ben almazdım.Bu tarz pavyon gibi kasalardan hoşlanmıyorum, daha sade ve şık tasarımları seviyorum. Direk 100R da alabilirim fakat o tarz ışıklı şeyler ilgimi çekmiyor. Aklımda Invader vardı zaten fakat H510'u görünce çok hoşuma gitti. 3600 veya 3700X işlemci ve stok soğutucu ile kullanacağım, ısınma yönünde sorun çıkarır mı?