Dün saat 17.00 gibi bilgisayara tekrar Windows kurdum format attım yani ve şu an düzeldi. Arkadaşın dediği gibi bir süre sonra tekrar yazma değeri bozulursa ekleyeceğim.
Benden sonra bu sorunu yaşayacaklar için yazıyorum. Rufus ile USB belleğe Windows'u yazarken ilk seçenekte TPM'i olmasa da çalıştır tarzında bir seçenek ilk başta onu işaretlemiştim ancak yeni anakartlar ve benimki de TPM desteklediğinden bu seçeneği seçmedim, bu etki etti mi bilmiyorum ancak;
Sorun yaşadığım ilk Windows'u kurarken aşağıdaki görüntüdeki gibi sürücü seçme yeri geldiğinde 3-4 farklı sürücü vardı onlara ellememiştim. Ancak Recep Baltaş'ın bir videosunda sistem kurarken sadece Windows'u kuracağı sürücünün haricindeki tüm gözüken sürücüleri sildiğini silinmesi gerektiğini ima ettiğini fark ettim ve birkaç yerde de bu disk biçimlendirmet tarzı durumlardan olabileceğini okumuştum. (Corsair'ın kendi forumunda).
Şu an 1.5 gündür değerler normal bakalım ne olacak arkadaşın dediği gibi bozulacak mı tekrar yazma değerleri.
Edit:
@Recep Baltaş sizce çözüm doğru mu?
Eki Görüntüle 1826740
Eki Görüntüle 1826747