Corsair 3000D Aırflow 650W 80+ Bronze alınır mı?

boraa61

Hectopat
Herkese merhaba, dün açmış olduğum konuyla alakalı bir şey sormak istiyorum küçük kasa seçimim yüzünden, sıvı soğutma üst tarafa sığmadığı için ön tarafa takmış sayın İtopya'cığımız sağ olsunlar, bu kasayı almayı düşünüyorum sistemimi besleyebilir mi yoksa biraz daha para verip 750W olanı mı tercih etmeliyim?
Daha iyi tavsiyeniz varsa çok iyi olur teşekkürler.

Sistem özelliklerim:

Size yazılanları ciddiye almıyorsunuz . Size sisteminizin yük altında 640w çektiği yazıldı ve Size 850w psu tavsiyesi yapıldı. 750w altında psu almayın. Yoksa sisteminize ekleme yapamazsınız. Unutmayın psu giderse yanında sisteminizi de götürür.
Son kez tavsiye yazıyorum gelecekli düşünerek 850w kaliteli bir psu alınız.
Busefer ciddiye alırsınız almazsınız sizin bileceğiniz iş.

Bütçeniz kısıtlı ise. Şu 750wt lık kasayı düşünebilirsiniz. Kasa güzel sisteminiz ve üste sıvı soğutucusu sığar. Soru işareti psu. Psu nun markasını öğrenin. Kaliteli olmayan bir psu üzerinde yazdığı watı vermez yada uzun süre veremez.

Ben kendime ve tanıdıklarıma herzaman boş kasa ayrı psu ayrı markalı aldım ve tavsiye ettim. Ağzım yandı çünkü zamanında. Yani 2,3k ekonomi yaparken 40,50k lık sistemi riske atmayın.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, dün açmış olduğum konuyla alakalı bir şey sormak istiyorum küçük kasa seçimim yüzünden, sıvı soğutma üst tarafa sığmadığı için ön tarafa takmış sayın İtopya'cığımız sağ olsunlar, bu kasayı almayı düşünüyorum sistemimi besleyebilir mi yoksa biraz daha para verip 750W olanı mı tercih etmeliyim?
Daha iyi tavsiyeniz varsa çok iyi olur teşekkürler.

Sistem özelliklerim:

Kasa PC kolikde 3132 TL diğer sitelerden 900-1000TL daha ucuz.

Bütçemi çok aşıyor bu tavsiyeniz için teşekkür ederim ama.

Size yazılanları ciddiye almıyorsunuz. Size sisteminizin yük altında 640W çektiği yazıldı ve size 850W PSU tavsiyesi yapıldı. 750W altında PSU almayın. Yoksa sisteminize ekleme yapamazsınız. Unutmayın PSU giderse yanında sisteminizi de götürür.
Son kez tavsiye yazıyorum gelecekli düşünerek 850W kaliteli bir PSU alınız.
Bu sefer ciddiye alırsınız almazsınız sizin bileceğiniz iş.

Bütçeniz kısıtlı ise. Şu 750wtlık kasayı düşünebilirsiniz. Kasa güzel sisteminiz ve üste sıvı soğutucusu sığar. Soru işareti PSU. PSU'nun markasını öğrenin. Kaliteli olmayan bir PSU üzerinde yazdığı watı vermez ya da uzun süre veremez.

Ben kendime ve tanıdıklarıma her zaman boş kasa ayrı PSU ayrı markalı aldım ve tavsiye ettim. Ağzım yandı çünkü zamanında. Yani 2, 3K ekonomi yaparken 40, 50klık sistemi riske atmayın.

Ciddiye almıyorsunuz değil tabii ki alıyorum da, 650W yetmese İtopya neden koyuyor seçenek olarak bu kasaları ben onu anlamıyorum ayrıca bütçemi aşar 850W'lık PSU'lar, attığınız 750W lığı almak isterim de, hangi PSU bilmiyorum.

Bütçemi çok aşıyor bu tavsiyeniz için teşekkür ederim ama.

Ciddiye almıyorsunuz değil tabii ki alıyorum da, 650W yetmese İtopya neden koyuyor seçenek olarak bu kasaları ben onu anlamıyorum ayrıca bütçemi aşar 850W'lık PSU'lar, attığınız 750W lığı almak isterim de, hangi PSU bilmiyorum.

Corsair kasalarına kötü psu koymuyor. Alabilirsiniz.

Corsair kasalarına kötü PSU koymuyor. Alabilirsiniz.

Teşekkürler.

Corsair kasalarına kötü PSU koymuyor. Alabilirsiniz.

Şu an aklıma geldi, elimde ASUS'un güç kaynağı var da, bu güç kaynağı da şuradan geldi.
Satmak istediğim bir kasam var da onun içinde var bu PSU acaba diyorum ki bu PSU'yu ondan alıp, boş bir kasa mı alsam, uyumluluk açısından bir sıkıntı olur mu?
PSU'nun linki de burada.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Şu an aklıma geldi, elimde ASUS'un güç kaynağı var da, bu güç kaynağı da şuradan geldi.
Satmak istediğim bir kasam var da onun içinde var bu PSU acaba diyorum ki bu PSU'yu ondan alıp, boş bir kasa mı alsam, uyumluluk açısından bir sıkıntı olur mu?
PSU'nun linki de burada.

750wt lık güzel bir psu. Sisteminizi rahatça idare eder. Boş bir kasa almanız daha mantıklı. Argb fanlı güzel bir kasa alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı