Corsair 3000MHz XMP MHz farkı

Bir sorun yoksa BIOS'a dokunma. Özellikle de nasıl güncelleneceğini bilmiyorsan.

Bu çok cahilce bir yorum. Bunlar sorun yoksa guncellemeyin diye yazilim uretmiyorlar. Bunun gibi RAM uyumsuzlugu ve PCI Express duzenlemelerinden tut da kendi UEFI sistemini bile optimize eden seyler barindiriyor. Anakartin hangi markaysa ben sana elimden geldigince yardimci olurum eskisi gibi korkulacak bir yani yok. Sadece bir flash bellege ihtiyacin var.

Bu çok cahilce bir yorum. Bunlar sorun yoksa guncellemeyin diye yazilim uretmiyorlar. Bunun gibi RAM uyumsuzlugu ve PCI Express duzenlemelerinden tut da kendi UEFI sistemini bile optimize eden seyler barindiriyor. Anakartin hangi markaysa ben sana elimden geldigince yardimci olurum eskisi gibi korkulacak bir yani yok. Sadece bir flash bellege ihtiyacin var.

Anakartım MSI B450M-A PRO Max.

O zaman cok kolay. BIOS'a girdiginde bana orada islemcinin altinda yazar surumu, fotograf cekip yollar misin? Bir de UEFI mi kurulum yaptin? Sen en iyisi BIOS'unun fotografini cek at buraya.

Evet UEFI kurulumu yaptım bekleyin atıyorum şimdi BIOS'un fotosunu.
image0.jpg

Bu arada fark ettim şimdi düzelmiş 2933 MHz yazısı :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı