darthnorth
Centipat
Son kez diyorum Bios'unu güncelleÇok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana![]()
Son kez diyorum Bios'unu güncelleÇok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bana![]()
Bir sorun yoksa BIOS'a dokunma. Özellikle de nasıl güncelleneceğini bilmiyorsan.
Bu çok cahilce bir yorum. Bunlar sorun yoksa guncellemeyin diye yazilim uretmiyorlar. Bunun gibi RAM uyumsuzlugu ve PCI Express duzenlemelerinden tut da kendi UEFI sistemini bile optimize eden seyler barindiriyor. Anakartin hangi markaysa ben sana elimden geldigince yardimci olurum eskisi gibi korkulacak bir yani yok. Sadece bir flash bellege ihtiyacin var.
O zaman cok kolay. Bios'a girdiginde bana orada islemcinin altinda yazar surumu, fotograf cekip yollar misin? Bir de uefi mi kurulum yaptin? Sen en iyisi bios'unun fotografini cek at buraya.Anakartım MSI B450M-A PRO Max.
O zaman cok kolay. BIOS'a girdiginde bana orada islemcinin altinda yazar surumu, fotograf cekip yollar misin? Bir de UEFI mi kurulum yaptin? Sen en iyisi BIOS'unun fotografini cek at buraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.